Op vakantie naar Playa de las Americas in Tenerife

Een vakantie naar Playa de las Americas in Tenerife geboekt? Playa de las Americas in Tenerife behoort tot de top 10 van strandbestemmingen in Europa. Wanneer je op vakantie gaat naar Playa de las Americas in Tenerife, weet je zeker dat je een goede bestemming geboekt hebt!

Eiland Tenerife
Tenerife is een eiland dat bij Spanje hoort. Het eiland Tenerife is een populaire strandbestemming in Europa en kan jou zowel in de zomer als in de winter de ideale strandvakantie bezorgen. Ook in de wintermaanden ligt de temperatuur op Tenerife namelijk rond de 20 graden, zeer aangenaam. Je vliegt al naar dit heerlijke Spaanse eiland in 4 of 4,5 uur.

Playa de las Americas
De populaire toeristenplaats van Tenerife is Playa de las Americas. Playa de las Americas ligt erg gunstig op het eiland Tenerife en is puur gebouwd om de toeristen op het eiland onder te brengen. Wanneer je op vakantie gaat naar Playa de las Americas, zul je dit vooral doen voor de zon, zee en het vermaak. Er is namelijk niet veel cultuur te beleven in Playa de las Americas.

Wel een grappig feitje is dat de stranden aan Playa de las Americas in Tenerife allemaal kunstmatig aangelegd zijn. Ondanks dat valt Playa de las Americas toch binnen de top 10 populaire strandbestemmingen in Europa.

Tips in Playa de las Americas
Er zijn voor cultuurproevers dan weinig bezienswaardigheden in Playa de las Americas, maar er zijn wel talloze restaurants, barretjes en amusementshallen te vinden. Tevens beschikt Playa de las Americas over vele leuke winkelketens waar bekende modemerken goedkoper te verkrijgen zijn. Dit komt door het gunstige belastingstelsel.

Tevens zijn er op Tenerife twee leuke waterparken te vinden genaamd Loro Park en Siam Park. Wanneer je van dieren en waterparken houdt, zijn deze waterparken zeker een aanrader. Er zijn tevens ook combi-tickets te koop, dan kun je goedkoper een bezoek brengen aan beide parken.

Via Playa de las Americas zijn er verder ook nog leuke excursies te boeken. Zo kun je met een catamaran of boot de zee op waar je een grote kans hebt om wilde dolfijnen en walvissen tegen te komen.