Mallorca: Playa de Palma, Bezienswaardigheden

Op de boulevard van Playa de Palma vindt je veel verschillende kleine winkeltjes en boetiekjes. Denk hierbij aan kledingwinkels, supermarkten en souvenirwinkeltjes. Op de boulevard van Playa de Palma hangt een erg gezellige sfeer.
Als je grotere winkels zoekt moet je in het centrum van Playa de Palma zijn, maar als je écht goed wilt shoppen bezoek je de hoofdstad Palma.

Het strand van Playa de Palma is bijna drie kilometer lang en bestaat uit zand en licht grind. Het is de ideale speelplek voor kinderen en ook nog eens veilig omdat de zeebodem niet snel afloopt. Het strand van Playa de Palma heeft ook om de zoveel meter nog een zogenoemde 'Balneario' waar je gezellig wat kunt drinken of eten.
Voor de actievere mensen onder ons heb je ook zeker een tal aan mogelijkheden als je kijkt naar wateractiviteiten.
Playa de Palma is namelijk een erg sportieve plaats en voornamelijk met watersporten. Je hebt hier een duikschool en je kunt een kano, waterfiets of waterscooter huren.

Ook voor restaurantjes moet u op de boulevard van Playa de Palma zijn. Je kunt hier zowel voor als na het eten genieten van een wandeling langs de zee en het mooie uitzicht. Net als in El Arenal vind je hier een groot aanbod aan verschillende restaurants, je hoeft dus geen één avond hetzelfde te eten.

Playa de Palma heeft een internationaal karakter, veel Duitsers, Nederlanders, Belgen en Engelsen vieren hier hun vakantie. Vergis je niet, want overdag ligt iedereen te bakken op het strand, maar ook in Playa de Palma kun je nachtelijk feesten tot in de vroege uurtjes.