Badplaats Icmeler Turkije

Içmeler is een kuststadje in Turkije welke steeds populairder is als vakantiebestemming. De populariteit van Içmeler in Turkije groeit en het stadje is dan ook al goed op de toeristen ingespeeld. Denk aan verschillende faciliteiten die er te doen zijn in Içmeler.

Ligging Içmeler

Içmeler ligt aan dezelfde baai als de populaire vakantiebestemming Marmaris. Een prachtige baai met adembenemende stranden en heerlijk helder water. Tevens ligt Içmeler slechts negen kilometer van Marmaris verwijderd, u bent dus zo in deze toeristische Turkse stad.

Tips en bezienswaardigheden Içmeler

Wanneer je op vakantie gaat naar de populaire bestemming Içmeler, hebben wij een aantal tips voor je. De stranden van Içmeler zijn prachtig en je kunt hier heerlijk ontspannen en van de zon genieten. Tevens is er wekelijks een markt in Içmeler welke je zeker moet bezoeken.

Er zijn talloze mogelijkheden om vanuit Içmeler bezienswaardigheden te bezoeken. Marmaris is vlakbij, hier is genoeg te beleven. Maar ook het Iztuzu-strand is dichtbij, hier kun je onder andere schildpadden bewonderen.

Wanneer je sportief aangelegd bent en naast ontspannen ook wat sportiefs wilt ondernemen, ben je in Içmeler op de perfecte vakantiebestemming! Achter Içmeler ligt namelijk een berggebied waar je kunt hiken, raften of bergbeklimmen. Tevens zijn er ook genoeg wateractiviteiten te doen in de baai bij Içmeler. Kortom, in de populaire vakantiebestemming Içmeler in Turkije staat vervelen niet in het woordenboek!