Op vakantie naar Belek in Turkije

Belek is een populaire vakantiebestemming in Turkije waar jaarlijks veel toeristen hun vakantie doorbrengen. Waar de vakantiebestemming Belek vooral bekend om staat, is om de vele golfbanen die er te vinden zijn.

Belek ligt vlakbij de populaire plaatsen Side en Antalya in Turkije. Wanneer je op vakantie gaat naar het populaire Belek, is een bezoekje aan Side en Antalya zeker een aanrader.

Bezienswaardigheden en tips
Er is in en om Belek genoeg te beleven. Naast het feit dat je in Belek heerlijk kan golfen, zijn er ontzettend veel excursies in de buurt van deze populaire badplaats. Tevens beschikt Belek over prachtige natuur en een heerlijk mooi zandstrand waar je kunt ontspannen.

Een dagtrip naar Side of Antalya behoort zeker tot de tips wanneer je op vakantie gaat naar Belek in Turkije. Ook de antieke stad Perge is een ware tip wanneer je in Belek op vakantie bent. Perge is een antieke Romeine stad welke bijna volledig is opgegraven. Delen van Perge zijn goed bewaard gebleven, zoals het stadion, theater, Romeinse poort en Romeinse baden.

Verder zijn er ook voor de sportieve vakantiegangers volop dingen te beleven in Belek. Er zijn talloze watersporten welke uitgevoerd kunnen op het water en ook aan sportieve excursies geen gebrek.