Alles over Antalya in Turkije

Antalya is een prachtige stad in Turkije welke erg populair is als vakantiebestemming. Antalya is een mooie stad welke een geweldige jachthaven heeft en een prachtige boulevard. Tevens heeft Antalya een oud centrum gelegen binnen oude stadsmuren. Kortom, Antalya is een populaire toffe vakantiebestemming in Turkije!

Antalya heeft tal van bezienswaardigheden, stikt van de cultuur, heeft een schitterende natuur en typische Turkse gastvrijheid. Voor mensen welke op zoek zijn naar een heerlijke zonvakantie met een snufje cultuur en natuur is Antalya de perfecte vakantiebestemming!

Bezienswaardigheden in Antalya
Wanneer je het zwembad of strand wel gezien hebt en iets wilt ondernemen, is er in Antalya genoeg te beleven! Bezoek bijvoorbeeld de Düdenwatervallen, Dolphinland, de Ruïnes van Perge of de Antalya Bazaar. Tevens zijn er talloze watervallen in en om Antalya welke zeker een bezoekje waard zijn.

Ook zijn er genoeg musea te bezoeken in Antalya om zo een stukje van de cultuur mee te pakken, tevens ligt Antalya vlak bij het Taurusgebergte waar genoeg te beleven is. Je kunt altijd een auto huren en zelf rond gaan trekken om Antalya in Turkije te ontdekken.