Goedkope treinkaartjes

goedkope treinkaartjes, goedkoop treinkaartje, treinkaartjes, reizen met de trein, ns,Goedkope treinkaartjes? Daar is iedereen naar op zoek. Met de trein reizen in Nederland kan al gauw wat centen kosten. De trein is makkelijk, snel maar helaas ook aan de prijzige kant. Toch is de trein ideaal als je een dagje weg wilt, maar hoe scoor je goedkope treinkaartjes?

Er zijn verschillende manieren om goedkope treinkaartjes te vinden voor reizen met de trein. Zowel voor het reizen met de trein in het binnen- of buitenland of wanneer je naar een vliegveld wil, zijn er vaak verschillende aanbiedingen te vinden.

Treinkaartjes acties

Wil jij een echt goedkoop treinkaartje scoren? Houd dan de treinkaartjes acties van verschillende winkels in de gaten. Verschillende winkels bieden verschillende goedkope treinkaartjes aan. Vaak gaat het om een dagkaart voor een voordelige prijs. De winkels die regelmatig een treinkaartjes actie aanbieden zijn:

Deze aanbieders bieden alleen hun eigen soort kaart aan die je voordelig of met korting kan kopen. Zo kun je met het Kruidvat treinkaartje op een zaterdag óf zondag goedkoop reizen en met het Blokker treinkaart in de daluren. De verschillende aanbieders hebben allen zo hun eigen prijs en voorwaarden. Kijk goed rond en kies dan welk goedkope treinkaartje het bij jou beste past!

Met korting reizen met de OV-chipkaart

Reis je regelmatig met de trein? Dan kun je voor een OV-chipkaart kiezen. Dit is een pasje dat geldt als een treinkaartje. Je checkt in op je start perron en checkt uit op je eind bestemming. Je kunt kiezen voor een anonieme OV-chipkaart of een persoonlijke OV-chipkaart. Op de persoonlijke OV-chipkaart kun je een abonnement zetten en zo reis je voordelig met de trein. Met de OV-chipkaart kun je ook genieten van meereis korting, let hierbij wel op dat je deze erop moet zetten bij het station! Een van de goedkope treinkaartjes die ook erg handig zijn is de OV-chipkaart.

Wanneer je bijvoorbeeld met de trein naar Schiphol wil, dit is veel goedkoper dan met de auto, dan kan je eenvoudig online een kaartje kopen. Je reist buiten de spits met korting naar Schiphol. Maar niet alleen Schiphol is eenvoudig te bereiken met de trein. Ook kan je eenvoudig naar Eindhoven airport, vanaf het station Eindhoven rijden er snel bussen naar Eindhoven airport.

Goedkope treinkaartjes voor de kinderen

Ga je met de trein reizen en neem je je kinderen mee? Dan hoef je geen duur  treinkaartje te kopen, maar kan je gewoon een goedkoop treinkaartje kopen! Kinderen tot en met drie jaar mogen sowieso gratis met je meereizen met de trein. Kinderen van vier tot en met elf jaar genieten van het railrunner treinkaartje. Dit goedkope treinkaartje is er speciaal voor kinderen en kost maar 2,50 euro! Ga je met de kinderen met de trein reizen? Bespaar dan kosten en koop het voordelige treinkaartje de railrunner ideal voor tijdens de vakantie!

De spoordeelwinkel van de NS

De NS is nog niet zo vreselijk, ze hebben namelijk vaak leuke aanbiedingen lopen in de spoordeelwinkel. Zo hebben ze regelmatig acties voor goedkope treinkaartjes. Ook biedt de NS vaak leuke uitjes aan waar de reis bij inbegrepen zit. Geniet zo van een dagje Apenheul met de trein. Een goedkoop treinkaartje vinden? Houdt dan vooral de spoordeelwinkel van de NS in de gaten en wie weet haal jij er nog een leuk dagje uit uit!

Waar op letten bij kopen goedkope treinkaartjes?

Als je een goedkoop treinkaartje wil gaan kopen moet je op een paar zaken goed letten. Er zijn bij goedkope treinkaartjes vaak verborgen voorwaarden. Je wil voorkomen dat je er een koopt en vervolgens toch niet kan gebruiken of dat je opeens moet bij betalen.

Deze zaken moet je goed bekijken voordat je een aanbieding voor een goedkoop treinkaartje koopt:

  • Tot wanneer is het kaartje geldig
  • Kan je er elke trein mee pakken of alleen bepaalde trajecten
  • Mag je er de hele dag mee reizen of moet je op bepaalde tijdstippen reizen
  • Is het geschikt voor jou, leeftijd, geslacht, groepsgrote