Blokker treinkaartjes actie

blokker, blokker treinkaartjes, blokker treinkaartje, blokker treinkaartjes actie, blokker treinkaartje actie, goedkope treinkaartjes, treinkaartjes, reizen met de trein,Met Blokker treinkaartjes kun je makkelijk en snel onbeperkt reizen met de trein buiten de spits om. Geniet van een dag onbeperkt reizen door heel Nederland met een treinkaartje van Blokker. Vermijdt de spits, ben snel op plaats van bestemming en geniet van je dagje uit met de trein, dit kan allemaal met de Blokker treinkaartjes!

De Blokker treinkaartjes zijn vaak goedkoper dan een normaal treinkaartje. Maar er zijn meer manieren om goedkoop met de trein door heel Nederland te reizen. Zo heeft de NS zelf vaak ook voordelige acties voor het reizen met de trein. Bekijk de leukste aanbiedingen voor een dagje reizen met de trein in binnen- en buitenland!

Hoe werken de Blokker treinkaartjes?

Ben je van plan om een dagje weg te gaan en gebruik te maken van de Blokker treinkaartjes? Houdt er dan rekening mee dat je alleen kan reizen in de dal uren, dit betekent dat je NIET mag inchecken tussen 6:30 en 9:00 en tussen 16:00 en 18:30. Een dag reizen met een Blokker treinkaartje is makkelijk én goedkoop. Voor maar liefst ?14,95 reis je heel de dag onbeperkt door heel Nederland in de dal uren.

Ook het gebruik van de Blokker treinkaartjes is erg makkelijk. Het kaartje wat je koopt is namelijk een ov-chipkaart, je hoeft dus alleen nog maar in te checken en je kan plaatsnemen in de trein. Vergeet niet uit te checken bij aankomst en weer in te checken als je ergens anders heen reist.

Met welke treinen kan je reizen met de Blokker treinkaartjes?

Buiten de NS kun je met een Blokker treinkaartje nog met andere organisaties reizen. De volgende organisaties bieden je de gelegenheid om met een Blokker treinkaartje onbeperkt in de daluren te reizen, door heel Nederland:

  • Arriva
  • Connexxion
  • Veolia
  • Syntus
  • Breng

Let wel op dat deze organisaties andere daluren aannemen en je dus op andere tijden NIET mag reizen! Reis je tussen Rotterdam en Schiphol met de intercity-direct? Let er dan ook op dat je toeslag op je treinkaartje van Blokker zet, dit is namelijk verplicht in deze trein.

Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan om je Blokker treinkaartje te kopen? Geen nood, de goedkope Blokker treinkaartjes kun je eenvoudig via de Blokker website bestellen en voor maar liefst ?0,99 cent word je treinkaartje razendsnel naar je huis opgestuurd. Onbeperkt reizen door heel Nederland buiten de daluren, dat doe je makkelijk, snel én goedkoop met het Blokker treinkaartje!