HEMA treinkaartjes actie

hema treinkaartjes, treinkaartjes hema, hema treinkaartje, hema treinkaartjes actie, hema treinkaartje actie, goedkope treinkaartjes, reizen met de trein,Met een Hema treinkaartje reizen met de trein is gezellig en goedkoop! Een dagje met de trein reizen door Nederland is erg leuk, maar tegenwoordig wel erg duur en dat weerhoud veel mensen ervan om met de trein te reizen. Het Hema treinkaartje brengt hier verandering in. Reis gezellig én goedkoop door heel Nederland met de trein voor een dag met de ns-treinkaartjes van de Hema!

Hoe werken de Hema treinkaartjes?

Door Nederland reizen is makkelijk en leuk met de dag kaartjes van de Hema. Hema heeft verschillende acties lopen waar je voor maar 17,50 euro een dagkaart kan kopen waar je door heel Nederland met de trein kan reizen! De Hema dag- treinkaartjes zijn erg voordelig en makkelijk te gebruiken.

In de Hema-winkels of op de Hema website koop je snel een voucher voor een NS-dagkaart. De voucher kun je makkelijk inwisselen op de ns site voor een dagkaart. Je kiest je datum en vult je persoonsgegevens in en ontvangt direct je e-ticket per e-mail. Je Hema treinkaartje print je uit en zo kan je een hele dag genieten van reizen met de trein door heel Nederland. Vergeet niet je identiteitskaart mee te nemen, zodat de conducteur je Hema treinkaartje goed kan checken!

Met welke treinen kan je reizen met het Hema treinkaartje?

Aangezien NS niet de enige trein aanbieder is, is het handig om te weten voor welke treinen het Hema treinkaartje geldig is. Met de volgende treinen kun je één hele dag reizen met de Hema treinkaartjes:

  • NS
  • Breng
  • Syntus
  • Veolia
  • Arriva
  • Connexxion

Ben je van plan om met de intercity direct te reizen? Let er dan op dat je tussen Rotterdam en Schiphol extra toeslag moet betalen, ook met je Hema treinkaartje!

Zonder ov-chipkaart met een Hema treinkaartje reizen

Als je gaat reizen door Nederland met de trein dan kom wellicht in aanmerking met de bekende NS-poortjes. Deze poortjes gaan open als je met je ov-chipkaart incheckt, maar hoe moet dat nou zonder ov-chipkaart? Kan je überhaupt door deze poortjes met een Hema treinkaartje terwijl je geen ov-chipkaart hebt? Het antwoord is ja, op je Hema treinkaartje staat een barcode die je voor de ov-chipkaart lezer móet houden en zo check je in. Let wel op dat je met je Hema treinkaartje – net als met een ov-chipkaart – in- en uitcheckt, dit is verplicht!