Op vakantie met de trein

op vakantie met de treinGa je dit jaar op vakantie en wil je met de trein? Er zijn verschillende mogelijkheden om op vakantie te gaan met de trein. Tegenwoordig zijn er veel luxe hogesnelheidstreinen waardoor het steeds aangenamer wordt om op vakantie te gaan met de trein. In dit artikel vertellen we je meer over vakanties met de trein.

Treinvakantie

Vanaf Nederland is het mogelijk om met de trein alle uithoeken van Europa te bereiken. Ook is het mogelijk om op vakantie te gaan met de autotrein en slaaptrein. Op deze manier begin je ontspannen aan je vakantie en hoef je je geen zorgen te maken over een plaats om te overnachten. Bovendien heb je geen last van lange incheck- en uitchecktijden en kom je met de trein vaak langs mooie plekjes.

Bestemmingen

Waar je ook naartoe wilt, het kan met een treinvakantie. Je moet er natuurlijk wat meer tijd voor uittrekken, dan wanneer je met het vliegtuig gaat. Echter zal je geen spijt krijgen van de keuze voor een treinvakantie. Wanneer je op vakantie gaat met de trein geniet zie je meer van de wereld en je zal genieten van de reis. Of je nou kiest voor een vakantie met de trein in Nederland, binnen Europa of buiten Europa, een vakantie met de trein is een unieke ervaring!