Kruidvat treinkaartjes actie

treinkaartje kruidvat, kruidvat treinkaartjes actie, kruidvat treinkaartje actie, reizen met de trein, treinkaartjes, goedkope treinkaartjes, dagkaart treinMet je Kruidvat treinkaartje reis je makkelijk en snel door heel Nederland. Reizen met de trein is makkelijk én snel. Je hebt geen files of dure parkeerkosten, met je treinkaartjes van de Kruidvat geniet jij volop van je weekend én Nederland! Wat moet je allemaal weten over de Kruidvat treinkaartjes?  En hoe kom je aan deze goedkope treinkaartjes?

De Kruidvat treinkaartjes

Wil je een heerlijk dagje goedkoop reizen door heel Nederland met de trein? Dan zijn de treinkaartjes van Kruidvat ideaal voor jou! Kruidvat verkoopt namelijk de goedkoopste treinkaartjes van Nederland, hier staat wel tegenover dat de kaartjes enkel op één zaterdag of één zondag te gebruiken zijn. In het weekend een leuk uitje plannen is dus ideaal als je een Kruidvat treinkaartje hebt! Voor maar liefst 13,99 euro koop je al een dagkaart voor de trein bij Kruidvat.

Hoe werken de Kruidvat treinkaartjes?

De Kruidvat treinkaartjes zijn makkelijk in gebruik. Kruidvat heeft vaak acties lopen voor een dagkaart voor de trein, je koopt ze dan ook makkelijk in de winkel. Heb je je ov-kaart in de winkel gekocht? Dan kan je hem direct gebruiken op een zaterdag óf zondag, je hoeft geen gegevens meer in te vullen of een e-ticket te downloaden, nee als je bij de Kruidvat een treinkaartje koopt dan je deze direct in gebruik nemen!

Koop je een kaartje voor 13,99 euro? Dan kan je deze enkel gebruiken voor de trein. Wil je liever ook met de bus kunnenreizen? Dan is de ov-dagkaart van de Kruidvat iets voor jou, deze kost 16,49 euro en is te gebruiken voor zowel de trein als de bus. Met de ov-dagkaart van de Kruidvat geniet je dus van een gehele dag reizen door heel Nederland met de bus én trein!

Met welke treinen kan je reizen met het Kruidvat treinkaartje?

Ga je in het weekend reizen met je Kruidvat treinkaartje? Dan kun je buiten de NS gebruik maken van andere trein organisaties. Je kunt met de volgende treinen reizen als je in bezit bent van een Kruidvat treinkaartje:

  • Arriva
  • Connexxion
  • Veolia
  • Syntus
  • Breng

Met je treinkaart van de Kruidvat kun je dus heerlijk genieten van een dagje reizen door heel Nederland. Let wel op dat als je gaat reizen met de intercity direct van Rotterdam – Schiphol (en andersom) dat je toeslag moet zetten op je Kruidvat treinkaartje, dit kan makkelijk bij de toeslag paaltjes bij de trein!