NS dagkaart

ns dagkaart, ns trein, reizen met de trein, treinkaartjes,Met de NS dagkaart kun je een hele dag onbeperkt reizen met de trein. Een dagje weg met de trein kan tegenwoordig al snel duur uitvallen, terwijl het openbaar vervoer altijd goedkoper was dan reizen met de auto. De NS dagkaart biedt daarom een uitstekende oplossing als je wilt genieten van een dagje treinen door heel Nederland!

De NS heeft buiten de NS dagkaart voor reizen met de trein ook vaak leuke aanbiedingen in de Spoordeelwinkel voor reizen met de trein binnen Nederland!

De voordelen van een NS dagkaart

Kies je voor een NS dagkaart om een hele dag onbeperkt te kunnen reizen door heel Nederland met de NS treinen, dan geniet je van verschillende voordelen. De volgende voordelen neem je mee als je gaat reizen met de NS dagkaart:

  • De NS dagkaart laad je snel op zowel een anonieme als een persoonlijke OV-chipkaart
  • Je kunt één hele dag onbeperkt reizen door heel Nederland met de NS dagkaart, let wel op dat je niet vergeet in- en uit te checken!
  • Bij de NS-kaartautomaten koop je snel je NS dagkaart voor zowel 1e als 2e klas
  • Voor maar liefst 50,80 euro reis je heel de dag 2e klas met de NS dagkaart
  • Voor de 1e klas NS dagkaart betaal je maar 86,40 euro
  • De NS dagkaart kun je combineren met Dal Voordeel, Dal Vrij, Altijd Voordeel, Weekend Vrij of Voordeelurenabonnement, als je incheckt met de NS dagkaart reis je heel de dag zonder je abonnement!

Met de NS dagkaart reis je dus snel, makkelijk en goedkoop met de trein door heel Nederland.

Acties NS dagkaart

Wil je nog voordeliger reizen met de NS dagkaart? Houd dan de verschillende acties rondom de NS dagkaartjes in de gaten. Verschillende winkels bieden namelijk om de tijd een actie aan, zodat je voor veel minder geld een hele dag kan genieten van onbeperkt reizen door heel Nederland! De volgende winkels hebben verschillende acties rondom de NS dagkaart:

  • De HEMA
  • De Blokker
  • De Kruidvat

Iedere winkel heeft zo zijn eigen voordelen en eigen prijs voor de NS dagkaart. Let wel op dat Voordat je snel naar de winkel rent voor een goedkopere NS dagkaart het verstandig om de actievoorwaarden te lezen bij de desbetreffende winkel. De NS dagkaart van de Kruidvat is bijvoorbeeld alleen in het weekend geldig en zo heeft iedere winkel zijn eigen specificaties aan de NS dagkaart.