Wat neem je mee naar een rugbywedstrijd?

rugby supporters, wat mee nemen naar rugby wedstrijd, rugby wedstrijd, checklist rugbywedstrijdWat meenemen naar een rugby wedstrijd? Je tickets zijn geboekt, je enthousiasme is hoog, je hebt er zoveel zin in: je gaat je favoriete balsport bewonderen van dichtbij. Je eerste rugby wedstrijd komt steeds dichterbij, maar wat neem je mee naar een rugby wedstrijd? Van de leukste supportingsspullen tot EHBO-kit.

Spullen die je niet mag vergeten spullen

Welke spullen mag je nou niet vergeten mee naar de rugby wedstrijd? Spullen die logisch klinken, maar die altijd wel ooit vergeten worden. Allereerst check je de tickets, heb je ze allemaal bij en heb je de goede uitgeprint? Heb je het shirtje van je favoriete team aan? Heb je genoeg geld bij en je ID? En het allerbelangrijkst heb je je goede zin bij?

Kleding voor mee naar de rugby wedstrijd

Ja kleren die doe je toch gewoon aan logisch toch? Een shirtje die staat voor jouw team eventueel een broekje erbij en een paar gympen, meer niet? Dan is het goed dat je hier terecht bent gekomen, want wat denk je als de avond komt aanzetten? In een stadion kan het nog weleens onaangenaam koud worden, vooral als je hoog en in de wind zit. En wat denk je van de zon die overdag heerlijk over het stadion trekt. Doe dus gewoon lekker je supportingskleren aan, maar vergeet niet een dikke trui of een dik vest mee te nemen naar een rugby wedstrijd voor de spannende laatste helft en neem je zonnebril, petje en zonnebrand mee wil je de brandende zon overdag overleven.

Neem je supportingskit mee naar de rugby wedstrijd

Trek je volledige supportingskit aan, helemaal compleet met het rugbyshirt van jouw team, het broekje, de kleur sokken en schoenen.

Vind je dit een beetje saai en wil je een stap verder gaan? Houd jij van opvallen? Wil jij je rugby club zo hard supporten en misschien een klein beetje je tv-fame groter maken? Haal dan je smink doos en verf uit de kast of ga snel naar de winkel om dit te halen. Verf je gezicht (en als het warm is ook je bovenlichaam) in de kleuren van het land of pak juist de kleuren van jouw team. Maak het mooiste kunstwerk wat je ervan kunt maken. Ga naar de feestwinkel en koop een giga pruik in de kleuren van jouw team of het land die je gaat supporten. Zet de gekste brillen op en ga voor extreem.

Wedden dat als jij voor extreem gaat jouw rugbyteam jou opvalt, dat ze een wink geven naar jou en dat jij regelmatig op het grote scherm verschijnt? Leef je dus uit, een leuke bezigheid met je vrienden en de sfeer komt er nog extra in te zitten voor de wedstrijd.

EHBO-kit meenemen naar je rugby wedstrijd

Met een EHBO-kit wordt er natuurlijk geen hele doos met verband, cool-packs en zalfjes bedoeld. Nee de EHBO-kit zijn de handige dingetjes in het geval van nood die je meeneemt naar de rugby wedstrijd.

Stoot jij jezelf en gaat je vinger bloeden, dan moet jij een stuk van de wedstrijd missen om ergens pleisters te scoren, ga dit voor en stop een paar pleisters in je portemonnee.

Je zal niet de eerste zijn: de wedstrijd is nog maar net bezig en ineens komt die barstende koppijn opzetten waar je al weken geen last van had. De wedstrijd is verpest, wil je dit voorkomen? Neem dan een paar paracetamol mee naar de rugby wedstrijd, die passen ook makkelijk in je portemonnee.

Ga jij naar een warm land of is het een hete dag in Nederland? Neem dan mee naar de rugby wedstrijd zonnebrand. Je kunt je insmeren vóór dat je vertrekt, maar dat is niet genoeg voor de hele dag. Ben een tomaten-hoofd voor en neem dus gewoon een klein flesje zonnebrand mee. Er zijn er genoeg verkrijgbaar in pocket-formaat en deze mag je vaak gewoon mee naar binnen nemen.

Met deze drie simpele dingen die je meeneemt naar een rugby wedstrijd voorkom jij een hoop zorgen en kan je heel de rugby wedstrijd vol enthousiasme beleven.