Checklist rugby reizen

rugby reis, rugby reizen, checklist rugbyreizen, checklist rugbyreisDe checklist rugby reizen die jij nodig hebt om niks te vergeten. Je ticket is geboekt, je bent enthousiast want jij gaat die fantastische rugbyreis maken. De balsport met techniek, teamspel, agressie, passie en snelheid ga jij van dichtbij meemaken. In je enthousiasme zijn er natuurlijk dingen die je gaat vergeten. Wil je dit voorkomen? Lees dan verder, want hier is de checklist voor jouw rugbyreis.

Check je identificatie en reisdocumenten

Nummer een op je checklist rugby reizen zijn je identificatie en reisdocumenten. Denk hierbij aan een kopie van je reisgegevens en een kopie van je ID/paspoort. Voor het geval dat er iets gebeurt mag je je verzekeringspasje en zorgverzekeringspasje ook zeker niet vergeten. En dan het allerbelangrijkste: je tickets voor de fantastische rugby wedstrijden die je gaat meemaken (als je deze gelijk bij je bestelling hebt gehad).

Neem genoeg geld mee

Neem genoeg geld mee op je rugbyreis, voor de lekkere Guiness biertjes of misschien voor andere bezienswaardigheden die je op je reis wilt gaan bezoeken. Ook is het belangrijk om na te gaan of er met de Euro wordt betaald of met een andere munteenheid. Als je bijvoorbeeld naar het geboorteland van rugby gaat Engeland zorg ervoor dat je voor je reis alvast wat ponden in bezit hebt. Een belangrijk punt van je checklist rugbyreis.

Vergeet je dagelijkse voorwerpen niet

Een ander belangrijk punt op je checklist voor je rugbyreis zijn je dagelijkse voorwerpen. Vergeet je telefoon, portemonnee, bril, eventueel je zonnebril en je telefoonoplader niet op je checklist rugby reizen.

Kleding en accessoires voor je rugbyreis

Op je cheklist rugbyreizen mogen kleren en eventuele accesoires niet ontbreken.Neem al je supportingskleding en accessoires mee die je hebt. Petjes, vlaggen, shirts, broeken alles is welkom je bent immers op een rugbyreis waar alles in het teken van rugby staat. Buiten al deze supportingsclothes, zorg je ervoor dat je ook warme kleren bij hebt. Natuurlijk ligt dit ook aan de plaats van bestemming zit je in Zuid-Frankrijk zal je deze minder nodig hebben dan bijvoorbeeld in Engeland. ?s Avonds op de tribune kan het afkoelen, je zal het wel warm krijgen van alle zenuwen en spanningen die je krijgt tijdens de wedstrijd, toch is een warm vest of jas altijd fijn om bij te hebben.

Pak je toilettas zorgvuldig in

Neem al je nodige spullen mee zoals scheerschuim, een scheermes, tandpasta en je tandenborstel. Vergeet ook geen douchegel mee te nemen, vaak vind je ze op je hotelkamer maar je zult net zien dat jij ze niet treft en je jezelf niet kan wassen daardoor. Zakdoekjes en pleisters zijn ook handig om mee te nemen in je toilettas, just in case. En zo kan je ook je toilettas afstrepen op je checklist voor je rugbyreis.

Vergeet deze producten niet

De dingen die absoluut niet mogen ontbreken op de checklist rugby reizen zijn onder andere je camera om het stadion vast te leggen, de wedstrijd, misschien de spelers en misschien kom je nog wel andere bijzonder dingen tegen die je zeker mee naar huis wilt nemen. Vergeet ook niet een flesje water en iets te snacken mee te nemen voor onderweg en voor tijdens je verblijf. Een muziekje voor in het vliegtuig is ook altijd fijn, vergeet dus je iPod + oplader niet in je tas te stoppen.

De thuis checklist voor je rugbyreis

Je bagage is klaar met behulp van deze rugbyreis checklist. Je staat te popelen om te vertrekken, maar toch moet je nog een aantal dingen checken: zijn de ramen dicht, staat de verwarming uit, zijn alle lampen uit, heb je een huisdier, zo ja zorgt er iemand voor? Heb je al deze dingen gecheckt, dan gooi je nu je deur achter je dicht, je draait deze opslot en je gaat genieten van de meest mooie sport op de wereld: je rugbyreis kan beginnen.