Rugby Engeland

rugby engeland, engeland rugby, rednose, rednose engelandRugby in Engeland, the rednose onder de rugbylanden. Hét geboorteland van de fascinerende balsport rugby. Rugby in Engeland waar begon het?

De wortels waar rugby ontstond, zijn ontstaan in Engeland. Één van de top rugbylanden van de wereld. Elk WK rugby aanwezig, het eerste interland én deelgenomen aan elk zeslandentoernooi. Engeland hét rugbyland van de wereld. Hoe heeft het zich ontwikkeld en hoe doen ze het nu?

Het begin van rugby in Engeland

Engeland en rugby, het ontstaan en het land waar de sport nog steeds in ere wordt gehouden. Rugby de naam van de stad waar het is ?uitgevonden?, op het terrein van de Engelse school rugby. Volgens de legende is rugby in Engeland onstaan door William Webb Ellis die in 1823 tijdens een voetbalwedstrijd scoorde door de bal in zijn armen mee te nemen en in de goal te leggen: rugby was geboren.

Rugby in Engeland waar het allereerste interland werd gespeeld van de geschiedenis op 27 maart 1871 tegen Schotland. Winnen deden ze met gemak en zo wonnen ze ook het toen nog vierlandentoernooi in 1883 en de jaren erop ook.

Een aantal jaren heeft Engeland zijn dieptepunten gehad in het rugby. Het ging minder goed, ze presteerden steeds slechter totdat ze nieuwe concurrentie kregen in 1910: Frankrijk. Engeland en zijn rugby werden beter en gingen weer presteren en het eerste zeslandentoernooi zette Engeland ook op zijn naam.

Dat Engeland een écht rugbyland is is een feit, ze haalden overwinning na overwinning binnen en op het WK rugby hielden ze zichzelf en het rugby in ere door door te vechten en wedstrijd na wedstrijd te winnen.

Het Engelse rugbyteam

Het Engelse rugbyteam, dat veel overwinningen heeft binnen gehaald voor de rugby in Engeland, is vertegenwoordiger van Engeland in de internationale wedstrijden. Engeland één van de beste rugbylanden ter wereld. Het Engelse rugbyteam koploper van het zeslandentoernooi, met de 35 keer dat ze hebben gewonnen.

Het Engelse rugbyteam dat de sport in ere houd, vele overwinningen binnengesleept zo ook op het WK rugby. Elke editie heeft het rugbyteam van Engeland meegedaan, wereldkampioen geworden en het Engelse rugbyteam heeft zich door elk WK geknockt en overwinningen binnengehaald.

Het tenue

In hun prachtige witte shirts, broeken en donderblauwe kousen vertegenwoordigd het rugbyteam van Engeland het geboorteland van rugby: Engeland.

In tegenstellen met andere sporten in Engeland waar de drie leeuwen als embleem te zien is op de shirt. Straalt er op de witte shirts van het rugbyteam van Engeland een rode roos. De rode roos van rugby in Engeland die het heraldische embleem van Engeland uitstraalt. Een nationale plan van Engeland.

Het rugby stadion van Engeland

Engeland het geboorteland van rugby zou niet compleet zijn zonder een eigen rugbystadion. Het Twickerham Stadium krijgt dan ook de eer om de thuiswedstrijden de ?vertegenwoordigen? van de rugby van Engeland.

De interlands van de rugby in Engeland werden tot 1910 in verschillende stadia gespeeld. Tot het moment dat de rugbywedstrijden uitverkocht waren en nog eens uitverkocht, op dat punt besloot de Engelse rugbybond om een eigen stadion te bouwen.

In de begin jaren van Twickerham was het nog een simpel stadion en werd hij met de jaren verder uitgebreid, in 2006 was de laatste renovatie. En het rugby stadion van Engeland heeft een capaciteit van 82.000 en maakt hem dit het één na grootste stadion van Engeland.

Rugby in Engeland en het wereldkampioenschap

het geboorteland van Rugby Engeland heeft zich bewezen door elk jaar in het WK rugby te staan. Overwinningen binnen gehaald en is zelfs een keer wereldkampioen geweest. Engeland heeft zijn sport rugby in ere gehouden en zicht bewezen. Ook dit jaar heeft Engeland zich weer gekwalificeerd tot het WK rugby. Een overzicht van het WK rugby van Engeland toont de bijzondere kracht van het land:

  • WK 1987: in het eerste WK rugby kwam Engeland in de kwartfinale
  • WK 1991: Engeland en zijn rugbyteam werd tweede in 1991
  • WK 1995: In 1995 werkte het Engelse rugbyteam zich tot de vierde plek
  • WK 1999: Engeland schopte het ditmaal weer tot de kwartfinale in het WK rugby
  • WK 2003: In 2003 haalde Engeland en zijn rugbyteam dé prijs binnen: ze werden wereldkampioen rugby
  • WK 2007: In 2007 haalde ze het nét niet, Engeland en zijn rugby werd tweede
  • WK 2011: Engeland schopte het dit jaar weer tot de kwartifnale en hielt de sport in ere
  • WK 2015: Wordt Engeland dit jaar weer wereldkampioen rugby? Wie weet?