Met de trein naar Frankrijk voor een rugbywedstrijd

rugbywedstrijd frankrijk, rugby frankrijk, met de trein naar frankrijk voor een rugby wedstrijd, rugbywedstrijd frankrijk met trein,Met de trein naar Frankrijk voor een rugbywedstrijd is prima te doen. Vanuit Nederland zijn er directe treinreizen te boeken naar Frankrijk. Een rugby wedstrijd bijwonen in Frankrijk en met de trein reizen is een ideaal, je bent er snel en je hoeft geen rekening te houden met de route, vervoer en/of chauffeurs. De Thalys brengt je namelijk direct en vliegensvlug naar Frankrijk!

Rugby in Frankrijk

Wist je dat Frankrijk een van de beste rugbylanden ter wereld is? Frankrijk heeft in elk WK rugby gestaan en is het tweede land waar rugby enthousiast gespeeld werd. Met een rijke geschiedenis is het geweldig om een rugby wedstrijd in Frankrijk bij te wonen. Met het blauwe tenue waar de haan met trots op afgebeeld is, speelt het Franse rugbyteam met passie en doorzettingsvermogen.

Een rugby wedstrijd in Frankrijk bijwonen is makkelijk, want in Frankrijk ben je zo. Een rugby wedstrijd in Frankrijk is dan ook makkelijk te bereiken met de trein. Geniet van de spanning die goed te proeven is in een rugby wedstrijd, de sport voor de échte mannen.

Met de trein naar een rugby wedstrijd in Frankrijk

Wil je graag een rugby wedstrijd in Frankrijk bijwonen, neem dan de trein! Met de trein ben je vanuit Nederland namelijk makkelijk en snel in Frankrijk. De Thalys brengt je binnen vier uur naar het grote Gare du Nord in Frankrijk. Vanuit Rotterdam én Amsterdam vind je directe aansluitingen naar Parijs. Ook kun je via Roosendaal reizen naar Gare du Nord in Parijs.

Met de trein naar Frankrijk voor een rugbywedstrijd wordt nog mooier, want het rugby stadion in Frankrijk ligt namelijk vlakbij Parijs. Stade du France waar de interlands worden gehouden is het grootste stadion van Frankrijk. Je kunt ook met de trein een rugby wedstrijd in Frankrijk bijwonen in het prachtige Marseille of Toulouse.

Met de trein naar een rugby wedstrijd in Frankrijk is dus makkelijk én snel. Je hoeft geen rekening te houden met allerlei zaken zoals vervoer en het hectische verkeer in Parijs, nee je boekt je ticket en neemt plaats in de relaxte Thalys en je gaat. En voor je het weet zit jij naar een fascinerende rugbywedstrijd in Frankrijk te kijken! Ga je met de trein naar Frankrijk voor een rugby wedstrijd vergeet dan niet je checklist voor een rugby wedstrijd te maken!