Sportreizen

sportreizen, sportreisBij sportreizen denk je waarschijnlijk aan jouw lievelingssport. Heb je wel eens een sportreis gemaakt naar het buitenland? Online kun je ontzettend veel verschillende soorten sportreizen boeken. Van losse tickets voor een wedstrijd tot een complete sportreis inclusief vervoer, hotelovernachting(en) en wedstrijdtickets. Maar wat zijn nou leuke sportreizen om mee te maken?

Soorten sportreizen

Er zijn veel verschillende soorten sportreizen die je kunt boeken. De meest populaire zijn voetbalreizen, tennisreizen, rugbyreizen en dartreizen. Deze sporten zijn erg populair in Nederland, maar ook in het buitenland. Zo kun je Nederlandse teams en spelers van deze sporten volgen naar het buitenland dankzij een sportreis, maar je kunt ook buitenlandse spelers en teams/clubs bezoeken met een sportreis. 

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een gave voetbalreis naar Engeland, Spanje of Duitsland. Hoe geweldig zou het zijn als deze voetbalreis compleet geboekt kan worden? Je boekt in één keer je tickets voor een voetbalwedstrijd van (bijvoorbeeld) Manchester United en regelt direct je vervoer en hotelovernachting erbij. Je hoeft dus nergens naar om te kijken, je boekt gewoon een complete voetbalreis!

Maar dit is ook mogelijk met dartreizen, tennisreizen of rugbyreizen. Deze sportreizen klinken misschien wat minder populair, maar niets is minder waar! Wanneer jij een grote dartfan, rugbyfan of tennisfan bent, klinkt een sportreis naar toernooien van deze sport jou als muziek in de oren. Ook voor deze sporten kun je vaak een complete sportreis boeken inclusief tickets, hotelovernachting en vervoer. 

Populaire toernooien en sportreizen

Maar wat zou nou echte populaire toernooien waar sportreizen heen geboekt worden? Dit heeft uiteraard ook met het soort sport te maken. Zo zijn wedstrijden in de Champions League en Europa League erg in trek, wat voetbalreizen betreft. Vooral als er Nederlandse clubs actief zijn zijn deze voetbalreizen vaak snel volgeboekt. Zorg daarom dat je er snel bij bent!

Wat de andere sporten betreft zijn er veel tennistoernooien die populair zijn. Dit zijn vaak Roland Garros, Wimbledon, Australian Open en US Open. Deze tennisreizen zijn vaak erg in trek bij ware tennisliefhebbers. Voor dartreizen worden er vaak Premier League-wedstrijden van darten geboekt. Rugby is vooral erg populair in Frankrijk, Italië en Engeland. Rugbyreizen worden vaak aangeboden naar deze populaire landen. Boek snel een complete sportreis inclusief wedstrijdtickets, vervoer en verblijf!