De mooiste steden in Thailand

steden in thailand, eten in thailand, rondreis thailand, thailand rondreizenSteden in Thailand, daar moet je naar opzoek: je reis is geboekt en je bent over enthousiast, de eerste stappen naar je rondreis in Thailand zijn gezet.Duizenden ideeën heb je, maar waar moet je beginnen? Wat ga je doen en welke steden ga je bezoeken?

Boek nu een rondreis naar Thailand!

Bangkok

Je reis begin je natuurlijk bij het ultieme sprookje: drijvende markten, gouden paleizen en beelden, heerlijke gerechten en een explosie van kleur. De stad in Thailand waar je kunt shoppen, cultuur kunt snuiven, lekker kunt eten en de stad zelf is al een beleving op zich. Deze stad is natuurlijk Bangkok. De hoofdstad van Thailand. Een stad waar altijd iets te beleven is, waar het verschil tussen nieuw en oud en rijk en arm gigantisch is. Waar je met het beroemde openbaar vervoer van wolkenkrabbers naar gouden tempels rijdt. Een stad in Thailand die je niet mag missen.

Phuket

Heb je het gehad met de drukte en hitte in Bangkok en wil je lekker luieren op het strand, een heerlijke cocktail drinken of misschien wil je liever gaan duiken, windsurfen of jetskiën? Dan is Phuket een andere stad in Thailand jouw volgende bestemming. Prachtige zandstranden en een indrukwekkende onderwaterwereld zijn de perfecte ingrediënten voor een relax momentje in Thailand. Buiten de indrukwekkende stranden en duiklocaties kun je er ook een fascinerende olifanten tocht maken of een van de mooie tempels bezoeken. Phucket is een van de steden in Thailand die je niet mag missen.

Pattaya

Pattaya, een van de badplaatsen en steden van Thailand die je niet mag missen. In Pattaya vind je prachtige stranden, maar deze Thaise stad staat vooral bekend om zijn beruchte uitgaansleven. Vele bars en clubs zijn er te vinden, maar wat Pattaya zo berucht maakt is het overvloed van alcohol en vrouwelijk gezelschap. Go-go bars met topless vrouwen op de bar daar kun je niet omheen draaien. Een nachtleven waar je van houdt of die je verafschuwt.

Chiang Mai

Is Bangkok te druk en heb je geen zin om op het strand te luieren? Dan is jouw volgende bestemming de ‘roos van het noorden’ of te wel Chiang Mai. De Thaise stad Chiang Mai ligt in het noorden van Thailand en is de één na grootste stad van Thailand. Je vindt hier bijzonder mooie natuur, een heel eigen sfeer door zijn eigen tradities, eten, dans en taal. Ook vind je in Chiang Mai unieke tempels en bijzondere architecturen.

Hua Hin

Hua Hin, de plek die geliefd wordt onder het Thaise volk en waar je heerlijk kunt uitwaaien op het strand. Deze stad is een van de oudste badplaatsen van Thailand en staat bekend om zijn 5 km lange strand, gezellige marktjes, de avondmarkt, lekker eten en leuke winkeltjes. Hua Hin is de ideale stad in Thailand om even lekker bij te komen.