Oud en nieuw in de Efteling

oud en nieuw eftelingNog geen plannen met oud & nieuw, vier dan eens oud en nieuw in de Efteling! Wil je er ook even lekker tussenuit met het hele gezin en genieten van een sprookjesachtige jaarwisseling? Vier dan oud & nieuw in de Efteling. Dit is een unieke ervaring en zowel geschikt als uitje voor stelletjes, gezinnen met kinderen, de hele familie of met vrienden! Wens elkaar gelukkig nieuw jaar toe in de prachtige sprookjeachtige omgeving van de winter Efteling

Spetterend einde

Naast het vieren van kerst kan je ook oud en nieuw vieren in de Efteling. Breng een bezoekje aan het winterwonderland van de winter Efteling en geniet van de leukste attracties en de gezellige sfeer. Het vieren van oud en nieuw is dan ook een unieke ervaring om spetterend het nieuwe jaar in te gaan! 

Geniet van een spetterend uiteinde vol met vuurwerk, oliebollen en champagne. Bovendien kun je extra lang gebruik maken van de vele attracties. De attracties en horecagelegenheden zijn namelijk tot middernacht geopend en ook is er topentertainment aanwezig tot 01.00 uur. 

Kortom, breng een bezoek aan de Efteling met oud en nieuw en geniet van een oudjaarsavond zoals nooit te voren!