De leukste indoor skihallen op een rijtje

indoor skihallen, indoor skihalWil je graag op wintersport, maar geen zin om ver te reizen? Kies dan eens voor een dagje skiën of snowboarden in één van de vele indoor skihallen in Nederland! Wij hebben voor jou de leukste indoor skihallen op een rijtje gezet. Zo kan je dichtbij toch genieten van de mooiste sneeuw!

SnowWorld Landgraaf

SnowWorld is de grootste indoor skihal van Europa. Tevens vind je in SnowWorld Landgraaf een viersterrenhotel en een fitnessruimte en beauty- en wellnesscenter. 

SnowWorld Zoetermeer

SnowWorld Zoetermeer is een prachtige indoor skihal in Nederland. In deze skihal in Zoetermeer vind je brede pistes, verse sneeuw en professionele skiliften. Ideaal voor een dagje skiën en/of snowboarden!

De Uithof 

De Uithof vind je in Den Haag. Hier kan je naast skiën en snowboarden ook schaatsen! De Uithof is dan ook een geschikt indoor skihal voor iedereen. 

Sneeuwattractiepark Skidôme

Skidôme is een overdekt sneeuwattractiepark gelegen in Rucphen. Skidôme heeft een piste van 160 meter lang en 25 meter breed. Hier kan je je uren vermaken op de mooiste pistes.

SnowPlanet

SnowPlanet is een skihal gelegen in Velsen-Zuid. Er zijn twee indoorpistes met echte sneeuw. Ook in de leuke indoor skihal SnowPlanet kan je je uren vermaken. Geniet van de heerlijke sneeuw en maak de vetste afdalingen!