De winter Efteling

winter efteling, de efteling, de winter eftelingDe wonderen wereld van de winter Efteling. Laat de magie tot je komen met de winter Efteling. Het prachtige sprookjesbos heeft een magische sfeer, er is live muziek en de winter Efteling is versierd met duizenden fonkelde lichtjes. Laat je mooiste dromen uitkomen en maak kennis met nieuwe prinsessen en prinsen.

De wonderen van de winter Efteling

Tussen 6 november 2014 en zondag 1 februari 2015 zijn er winterse wonderen te vinden in de Efteling. De winter Efteling is prachtig versierd en er hangt een magische sfeer. Geniet van vreugdevuren, live entertainment, winterattracties en magische ontmoetingen! De winter Efteling laat wonderen werkelijkheid worden..

Ontmoet de Vuurprins en Sneeuwprinses

Tijdens de tijd van de winter Efteling verwelkomt de Efteling twee speciale gasten. De Vuurprins en Sneeuwprinses komen speciaal met hun arrenslee de winter Efteling bezoeken en jij kan ze ontmoeten! Bezoek de winter Efteling en luister naar alle betoverende verhalen die Vuurprins en de Sneeuwprinses jullie te vertellen heeft!

Op uitnodiging van Parsoes en Pardijntje rijden de Vuurprins en Sneeuwprinses door heel de winter Efteling. Bij alle sfeervolle vreugdevuren komen ze magische verhalen vertellen en kun je genieten van hun betoverende muziek. Mis deze wonderbaarlijke ontmoeting en scoor je kaartjes voor de Efteling nu meteen!

Magische winterattracties

De winter Efteling is natuurlijk niet compleet met verschillende magische winterattracties. Zo is het Sprookjesbos verlicht met duizenden feeën lichtjes en er hangt wel een heel magische sfeer! In de winter Efteling vind je meer, een romantische schaatsbaan waar je heerlijk overheen kan glijden met je geliefde. Laat de kleintjes ondertussen van de betoverende sneeuwglijbaan glijden. Geniet van een potje langlaufen tussen de eeuwige sneeuw.

Na zonsondergang ga je op ontdekkingstocht door het magische Efteling. Ontdek jij alle drie de attracties die tot leven komen in de avond? Ook is tijdens de winter Efteling de Aquanura show mooier dan mooi. Geniet van het mooie melodietje en laat je verwonderen door alle prachtige kleuren!

Winters culinair genieten

Als je de Efteling bezoekt neem je natuurlijk zelf wat mee, maar tijdens de winter Efteling zal jij ook veel verrassingen tegen komen in het Nederlandse pretpark. Geniet bij de betoverende kampvuren van een heerlijke chocomelk, eet een kommetje erwtensoep en glühwein mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Door heel de winter Efteling kun  je genieten van winterse lekkernijen. Probeer zo de heerlijke Kip op Stok, fantastische crêpes, geniet van verse stroopwafels, churros, rookworst of laat je versassen door de overheerlijke gepofte aardappelen bij de BBQ Smoker. Het water loopt ons al in de mond.. Ook kun je genieten van verschillende soorten magische warme dranken. Zo heeft de winter Efteling zes (!) soorten warme chocomelk, heerlijke glühwein en sfeervolle schrobbelèr.

Tijdens de winter Efteling ga je genieten en komen wonderen tot leven! Maak je bezoek aan de winter Efteling compleet met een magische overnachting in het Efteling hotel of in het betoverende Efteling Bosrijk!