De wonderen wereld van de Efteling

efteling, efteling shows, shows efteling, efteling uitje, dagje eftelingDe Efteling, het sprookjesachtige pretpark wat te vinden is in Kaatsheuvel. De Efteling bied je een dagje uit vol wonderen, van heerlijk eten tot wilde achtbanen en van romantische attracties tot geweldige belevingen. In de Efteling vind je het sprookjesbos, het bos waar sprookjes tot leven komen en je fantasie een moment de werkelijkheid is. In de Efteling moet je geweest zijn of je nou in Nederland woont of niet. In het park kan je een heel dag vertoeven en aan het eind staat er een fantastische watershow op je te wachten: Aquanura laat je verbazen.

Efteling een wereld vol met wonderen

Als je de Efteling nou als romantisch uitje ziet, een schoolreisje, een dagje weg met het gezin of gezellig met je vrienden een dagje erop uit. De Efteling biedt voor iedereen wat wils en laat je wonderen van je fantasiewereld zien. Al zijn het de gave attracties, het romantische sprookjesbos, het spannende spookhuis of de gezellige attracties. De Efteling is een beleving, de Efteling is een wereld vol met wonderen.

Neem een ritje in de python, eet een lekkere zak met Hollebolle-Gijs frietjes of geniet van een van de bijzondere shows.

De Efteling en zijn sprookjesachtige shows

De Efteling biedt verschillende bijzondere shows, shows die heel het jaar door (gratis) te zien zijn, maar ook bekende musicals kun je in de Efteling bezoeken.

Aquanura (kop drie)

De Aquanura, de eindshow van de Eteling die gratis te zien is geeft is een adembenemend plaatje. Een fascinerende watershow, met zijn eigen melodie laat je verbazen in de Efteling.

Ravelijn

Bezoek de machtige stad Ravelijn en laat je verbazen door de spannende show die de ridders neerzetten op hun paarden. Treedt binnen door de stadspoort en neem plaats op de houten tribune. Laat je overspoelen door een bijzonder verhaal en door een angstaanjagende draak. De show met echte ridders, paarden roofvogels. De Efteling biedt deze show gratis aan in het park, eentje die je niet mag missen!

Het Efteling Theater

In het prachtige Efteling Theater in de Efteling voel je je een VIP, enorme luxe komt je tegemoet. Neem plek in de zaal en laat je overspoelen door de leuke, grappige en bijzondere musicals die er gedraaid wordt. Elk jaar biedt de Efteling een bijzondere musical aan die je heel het jaar kan bezoeken. Deze musical in het Efteling Theater is wel te bezichtigen tegen een vergoeding, maar zeker de moeite waard! Voor de actuele musical in de Efteling check je even de site van de Efteling.

Overige wonderbaarlijke shows van de Efteling

Buiten de vaste standaard shows die te bezichtigen zijn in de Efteling heeft de Efteling meer te bieden. Ontmoet Pardoes en misschien heeft hij zijn vriendinnetje Pardijntje ook wel bij zich. In het sprookjesbos vind je verschillende wonderbaarlijke shows vooral leuk voor de kleintjes en de Efteling muzikanten zullen je een gezellig muziekje geven tijdens je bezoek aan de Efteling.