Winteruitjes voor het hele gezin

winteruitjes voor het hele gezinWij hebben voor jou de leukste winteruitjes op een rijtje gezet. Zo kan jij in de wintermaanden met het hele gezin genieten van de leukste uitjes. Kleed je warm aan en ga er met het hele gezin op uit!

Magisch Maastricht

Tijdens dit evenement wordt de historische binnenstad omgetoverd tot een unieke kerstbestemming voor jong en oud. Zo kan je heerlijk schaatsen op het Vrijthof, in het reuzenrad of een bezoek brengen aan de sfeervolle kerstmarkt. Talloze winterse activiteiten zijn aanwezig in de hofjes, straten en op de pleinen van Maastricht. Magisch Maastricht vindt plaats in december.

Winterfair Ahoy Rotterdam

Bezoek de Winterfair en krijg het wintergevoel! Dit jaar is de Winterfair maar liefst vier keer zo groot en zijn er nog meer activiteiten. Je vindt er alles omtrent kerst, beauty, mode, groen- en woondecoraties, wellness, reizen en allerlei proeverijen. Proef de kerstsfeer en geniet van de vele activiteiten, kraampjes, kerstbomen en kleine kermisattracties. Tevens is er gedacht aan de kleinste. De kids kunnen er ponyrijden en lekker schaatsen. De Winterfair vindt plaats in december.

Kerstmarkt Dordrecht

Kom naar Dordrecht en bezoek de grootste buiten kerstmarkt van Nederland. De kerstmarkt vindt plaats in de historische binnenstad van Dordrecht. Over een lengte van maar liefst 2,5 kilometer vindt u marktkraampjes, hapjes, drankjes, een kerstijsbaan en een podium met kerstoptredens. Er is dus genoeg vermaak voor jong en oud. De kerstmarkt in Dordrecht vindt plaats van in december.

Bossche Winterparadijs

De parade verandert tijdens dit festival in een echt winterparadijs met huiselijke sferen. Zo zullen er verwarmde banken zijn, kerstbomen, haardvuren, muziek en chaletjes met kerstartikelen. Dit jaar is er voor het eerst ook een ijsbaan voor de kinderen.

Het Bossche Winterparadijs zal plaatsvinden in december.

Kerstcircus Ahoy

Dit jaarlijks terugkerend event komt dit jaar met haar 42e kerstshow. Het hele gezin kan genieten van een middag vol feestelijke en avontuurlijke verrassingen. Vele topacts zorgen voor een geslaagde middag dus zorg dat u erbij bent!

Het kerstcircus is te bezoeken in december in Ahoy Rotterdam.

Wintercircus Utrecht

Één groot spektakel met acrobaten, dieren, clowns en andere artiesten voor het hele gezin. Artiesten uit de hele wereld zorgen voor een onvergetelijke dag die je niet wilt missen. Geniet van deze 2,5 uur durende show vol humor, spanning en sensatie.

In december begint het wintercircus en het loopt tot en met begin januari vindt het jaarlijks terugkerend wintercircus plaats in Utrecht.

Winter Efteling

Een leuk dagje weg voor het hele gezin? Bezoek de Winter Efteling en laat je verleiden door deze sprookjesachtige wereld. Volop winterse attracties vind je hier voor jong en oud. Ook kunt u lekker opwarmen onder het genot van een glas chocolademelk bij het kampvuur.

De Winter Efteling is dagelijks geopend van november tot februari.

Skidôme

Geniet van een dag vol winterpret bij Skidôme Ruchpen. Dbiedt volop mogelijkheden voor een dagje uit. Zo kun je hier skieën, snowboarden en schaatsen. Een andere unieke activiteit voor jong en oud is Glow Golf. Hier kun je minigolf spelen in een waanzinnig Noordpool decor. Fluorescerende blacklights zorgen ervoor dat de ballen, banen en dieren licht geven. Wilt u toch iets actievers doen? Ga Indoor IceKarten en voel de snelheid en adrenaline. De karts zijn uitgevoerd met spikebanden waardoor je kunt ?driften? over het ijs. Kortom, genoeg activiteiten voor een lekker dagje weg. Het Skidôme is het hele jaar geopend.

IJssculpturen Zwolle

Trotseer de kou en bezoek de ijssculpturen in Zwolle. Tijdens dit jaarlijks terugkerend event leven de beste ijskunstenaars zich helemaal uit. Speciaal voor jou worden de mooiste ijssculpturen gemaakt. Let wel even op dat je je warm aankleed, het kan namelijk koud zijn! Na afloop kun je lekker opwarmen met een kop chocolademelk en een hapje op de kerstmarkt.

De ijssculpturen zijn te bezoeken van december tot en met januari in de IJsselhallen in Zwolle.