Kerststad Valkenburg

kerststad valkenburgBreng eens een bezoekje aan de gezelligste kerststad van Nederland: Valkenburg. Valkenburg wordt in de wintermaanden omgetoverd tot een waar paradijs. De mooiste versieringen, een gezellige kerstmarkt met verschillende kraampjes en een gezellige sfeer. Wil je er even een lekker dagje tussenuit? Breng een bezoek aan kerststad Valkenburg. Een leuke gelegenheid voor jong en oud waar van alles te beleven is. Van midden november tot en met begin januari is Valkenburg omgetoverd in magische kerstsferen.

De leukste kerststad

Tijdens de donkere en koude winterdagen kun je hier heerlijk ronddwalen in het sprookjesachtige Heuvelland. Sfeervolle kerstverlichting, kerstbomen, glühwein en kraampjes zorgen voor een heerlijke kerstsfeer. Uniek is dat er twee kerstmarkten ondergronds plaatsvinden in de grotten van Valkenburg. Deze zijn vrij te bewandelen en leuk voor jong en oud.

Ook vinden er vele andere kerstactiviteiten plaats zoals een levensgrote kerststal en the Christmas Parade. Kortom, genoeg vermaak voor het hele gezin!