Hotel Riu Paraiso

hotel riu paraiso, puerto del carmen, lanzaroteHotel Riu Paraiso is een prachtig 4-sterren hotel gelegen in de gezellige badplaats Puerto del Carmen op het prachtige Canarische Eiland Lanzarote. Hotel Riu Paraiso is gelegen aan het strand genaamd Playa de los Pocillos. Hotel Riu Paraiso is een net en comfortabel hotel waar je heerlijk kan genieten van een ontspannen vakantie.

Accommodatie

Hotel Riu Paraiso in Puerto del Carmen beschikt over vier prachtige zwembaden, waaronder één speciaal zwembad voor kinderen. Rondom de zwembaden vind je verschillende zonneterrassen met ligbedden. Hier kan je heerlijk genieten van je vakantie in Hotel Riu Paraiso in Puerto del Carmen, Lanzarote. Natuurlijk kan je ook kiezen voor het prachtige strand Playa de los Pocillos. Dit strand ligt aan Hotel Riu Paraiso en ook hier kan je gebruik maken van één van de vele ligbedden. 

Boek hier deze prachtige accommodatie

Sport en ontspanning

Naast vier zwembaden beschikt Hotel Riu Paraiso over meerdere faciliteiten als het gaat om sport en ontspanning. Zo vind je in Hotel Riu Paraiso in Puerto del Carmen, Lanzarote bijvoorbeeld een fitnessruimte. Tevens kan je ook sporten als tafeltennis, volleybal, waterpolo en shuffleboard beoefenen in het hotel in Puerto del Carmen, Lanzarote. 

Voor ontspanning kan je terecht in het wellnesscenter van Hotel Riu Paraiso. Hier kan je na een actieve dag even helemaal tot rust komen. Ga bijvoorbeeld eens in de jacuzzi, de sauna of kies voor de biosauna!

Entertainment

Hotel Riu Paraiso in Puerto del Carmen op Lanzarote heeft genoeg entertainment te bieden. Zo kan je er natuurlijk verschillende sporten beoefenen, genieten in het wellnesscenter van het hotel of genieten van het entertainment in het hotel. Zo is er voor de kinderen een speciaal activiteitenprogramma. Zij zullen zich met het enthousiaste animatieteam niet snel vervelen. Verder zijn er ‘s avonds ook verschillende activiteiten te doen. Zo is er bijvoorbeeld een show of kan je luisteren naar een leuke band. 

Kortom, voor een heerlijke vakantie op het prachtige Canarische Eiland Lanzarote, kies je voor Hotel Riu Paraiso. Hier kan je optimaal genieten van het heerlijke weer en alle faciliteiten die Hotel Riu Paraiso in Puerto del Carmen te bieden heeft!