Aparthotel Olivina

aparthotel olivina, puerto del carmen, lanzaroteAparthotel Olivina is een net 3-sterrenhotel gelegen in de mooie badplaats Puerto del Carmen op Lanzarote. Puerto del Carmen is een populaire badplaats op het Canarische Eiland Lanzarote. Dit komt vanwege de mooie accommodaties en het heerlijke klimaat van de Canarische Eilanden. Aparthotel Olivina heeft een rustige maar centrale ligging tegenover het strand van Puerto del Carmen: Playa de los Pocillos. Aan dit prachtige witte strand kan je genieten van het heerlijke zeewater. 

Boek hier deze accommodatie

Accommodatie Aparthotel Olivina

Aparthotel Olivina op Lanzarote, voorheen bekend als RIU Olivina, bestaat uit twee delen, één gedeelte van het complex is een hotel en het andere gedeelte van het hotel zijn familiesuites. Echter is het gehele hotel bereikbaar voor alle gasten en kan iedereen gebruik maken van dezelfde faciliteiten. 

In 3-sterrenhotel Aparthotel Olivina zal het je tijdens je vakantie aan niets ontbreken. De kamers in Aparthotel Olivina zijn net en comfortabel ingericht en liggen op loopafstand van zowel het strand als het centrum van Puerto del Carmen. In het hotel op het Canarische Eiland Lanzarote kan je tevens genieten van het heerlijke eten in het restaurant. 

Sport en ontspanning

Ook op het gebied van sport en ontspanning is er genoeg te doen in Aparthotel Olivina. Zo beschikt het hotel in Puerto del Carmen, Lanzarote over maar liefst vier zwembaden. Drie van de vier zwembaden vind je in de prachtige tuin van het complex, waarvan één speciaal kinderbad. Een ander bad vind je binnen het hotel. Tegen betaling is het mogelijk om verschillende sporten als paardrijden, squash, mini-golf, surfen en duiken te beoefenen. Verder zijn er ook verschillende sporten gratis te beoefenen. Zo kan je in Aparthotel Olivina volleyballen, tafeltennissen en biljarten. 

Verblijf Aparthotel Olivina

Het verblijf in Aparthotel Olivina is op basis van de all inclusive formule. Hierbij zijn alle maaltijden, snacks en lokale alcoholische en non-alcoholische drankjes inbegrepen. Doordat het verblijf in Aparthotel Olivina op basis van de all inclusive formule is kan je onbeperkt genieten van je vakantie in Puerto del Carmen op Lanzarote.