Appartement Atlantis Las Lomas

appartement atlantis las lomas, puerto del carmen, lanzaroteAppartement Atlantis Las Lomas is een mooi 2-sterren appartementencomplex in Puerto del Carmen, een gezellige en populaire badplaats op Lanzarote. Één van de Canarische Eilanden, een eilandengroep die bij Spanje hoort, maar naast Afrika ligt. Hierdoor is het het gehele jaar door heerlijk weer op Lanzarote en dus ook in Puerto del Carmen. Appartement Atlantis Las Lomas is dan ook een geschikte bestemming voor een heerlijke zonvakantie. Het appartementencomplex in Puerto del Carmen is centraal gelegen. Zo vind je op loopafstand van Appartement Atlantis Las Lomas het strand en tevens het centrum van Puerto del Carmen. Langs het strand van Puerto del Carmen vind je de gezellige boulevard. Hier vind je leuke winkeltjes en gezellige restaurants en bars. 

Boek hier deze accommodatie in Puerto del Carmen

Accommodatie Atlantis Las Lomas

Appartementen Atlantis Las Lomas in Puerto del Carmen is gelegen in een gezellige en levendige omgeving. Bij binnenkomst vind je de lobby met receptie, hier word je geholpen door zeer vriendelijk personeel. Verder kan in deze ruimte gebruik maken van internet in de internethoek. Bij het zwembad vind je twee zwembaden, waarvan één speciaal bad voor de kleinere kinderen. Na een verfrissende duik kan je heerlijk opwarmen in de zon op één van de vele ligbedden die je rondom het zwembad vindt. Appartement Atlantis Las Lomas beschikt verder over een gezellig restaurant waar je ‘s avonds heerlijk kan dineren. Voor een drankje kan je terecht bij één van de bars in het appartementencomplex. 

Vakantie Appartement Atlantis Las Lomas

Tijdens een verblijf in Appartement Atlantis Las Lomas zal je niks missen van het bruisende centrum van Puerto del Carmen. Met Appartement Atlantis Las Lomas als accommodatie zit je dan op de goede plek! De mooie appartementen liggen rondom het zwembad en zijn erg ruim en comfortabel ingericht. Tijdens je verblijf in Appartement Atlantis Las Lomas zal je je geen moment vervelen. Dit appartementencomplex is geschikt voor jong en oud. Terwijl jij een verfrissende duik neemt in het zwembad, vermaken de kinderen zich in het kinderbad. Voor een onvergetelijke vakantie op Lanzarote kies je dus voor een verblijf in Appartement Atlantis Las Lomas in Puerto del Carmen.