Wat neem je mee naar de Efteling?

efteling, dagje efteling, wat meenemen efteling, efteling eten, efteling eten meenemen, efteling pardoes, efteling souvernirsWat meenemen naar de Efteling? Je gaat naar de Efteling, één van de meest bijzondere pretparken van Nederland. En naar een pretpark neem je natuurlijk een hoop spullen mee. Alsof het entreekaartje nog niet duur genoeg was, betaal je je ook nog eens scheel als je er heel de dag wilt overleven door restaurantjes in het park. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt wat mee te nemen naar de Efteling zodat je geld kunt besparen.

Efteling en eten

Een zak hollebollegijs frietjes kan natuurlijk niet ontbreken aan je bezoek aan de Efteling. Maar in de Efteling eten kan al gauw prijzig worden. In de Efteling kan een heerlijke Efteling lunch of Efteling diner nuttigen, maar wil je goed eten in de Efteling dan ben je al gauw wat centen kwijt. Eten in de Efteling is een extraatje als je veel geld wilt uitgeven, daarom is het verstandig dat je een lekker lunchpakketje meeneemt om van te smikkelen tijdens je bezoek aan het wonderbaarlijke pretpark van Nederland: de Efteling.

Heerlijk smikkelen in de rondvarende bootjes is iets wat iedereen mee heeft moeten maken, lekker ontspannen en een prachtig uitzicht maakt dit tot de ideale plek om je lunch op te eten in de Efteling.

Toch zal het eten in de Efteling je overrompelen, de heerlijke burrito's bij de Pyrana en het Efteling eten dat je uit de muur kan halen. De heerlijke hollebollegijs frikandellen en kroketten zijn dan ook zeker een aanrader. En ze zijn er allemaal voor een prikkie te krijgen.

Onze tip is voor als je naar de Efteling gaat; eten meenemen! Een zak met snoepjes, chips, een paar broodjes, eierkoeken of krentenbollen en je komt je dagje in de wonderbaarlijke wereld van de Efteling al ver door! Vergeet ook zeker niet een flesje drinken mee te nemen, deze kun je altijd bijvullen in de WC’s en zo kan je altijd een slokje water nemen na een gevaarlijke rit in de Python!

Maar je moet ook zeker kunnen genieten van het Efteling eten, dus even lekker snacken, een frietje, ijsje of een van de heerlijke aardappels stengels (verkrijgbaar bij de Droomvlucht) nuttigen is zeker ook een aanrader!

Tip: maak gebruik van een handige checklist zo vergeet je niks mee te nemen naar de Efteling!

Wonderlijke regendag in de Efteling

Je plant je dagje naar de Efteling natuurlijk zo dat je een dag vol met zonnestralen hebt. Toch is er altijd de kans in het regenachtige Nederland dat je met een gigantische regenbui te maken krijgt. Wat je zou kunnen doen is een prachtige paraplu als Efteling Souvenir kunnen kopen in de Souvenirs shops van de Efteling. Heel enig, maar de prijs maakt je Efteling Souvenir iets minder leuk. Voor een kleine Efteling kinder paraplu betaal je namelijk al vijftien euro. Wat wij als tip willen geven om mee te nemen naar de Efteling is dus een kleine paraplu of een wegwerp poncho, just to be sure!

Maak je dagje Efteling compleet en boek een magische overnachting in Efteling Bosrijk of het Efteling Hotel