Het Efteling Hotel: overnachten in een sprookje

overnachten efteling, efteling hotel, overnachten efteling hotel, dagje efteling, weekendje eftelingHet Efteling hotel, beleef de Efteling compleet met een overnachting in het Efteling hotel. Het park bied je al een hoop wonderen, maar het Efteling Hotel maakt je ervaring compleet. De ultieme luxe, heerlijke bedden, thema suites en een hoop entertainment zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving van de Efteling.

Sprookjesachtig overnachten in het Efteling Hotel

In het Efteling hotel ontwaken de kleintjes als een prinsje of prinsesje in hun eigen sprookje. De vele faciliteiten voor kinderen die het Efteling Hotel biedt, maakt dat de kinderen een onvergetelijke overnachting maken in het Efteling Hotel. Maar ook voor de ouders is er genoeg te doen, heerlijke kamers waar je van ultieme luxe kan genieten, heerlijk eten en een hoop gelegenheid tot entertainment. In de verschillende Thema Suites leef je als het ware in een sprookje dat tot werkelijkheid komt in het Efteling hotel.Hieronder hebben wij de verschillende sprookjesachtige thema suites op een rijtje gezet.

Assepoester Suite

In de Assepoester Suite van het Efteling Hotel voelt elk meisje zich een echte prinses. De suite compleet ingericht naar Assepoester stijl, laat je voor even Assepoester zelf zijn.

Caroussel Suite

De complete ervaring van het Caroussel beleef je in het Efteling Hotel. Wordt wakker met orgelmuziek, hinnikende paarden en bekijk jezelf in de lachspiegels, erg leuk voor de kleintjes. De ouders kunnen heerlijk achter over liggen en ontspannen in de whirlpool die in de Caroussel Suite te vinden is.

Circus Suite

De circus Suite in het Efteling hotel is een paradijs voor de kinderen. Neem een ritje op het paard die in de suite van het Efteling hotel te vinden is of maak prachtige bellen met het bellenblaasmachine. Terwijl de kinderen spelen kunnen de ouders genieten van het bubbelbad dat op de vierpersoons-kamer te vinden is. Een ultieme circus ervaring in het Efteling hotel.

Coca-Cola Suite

Ben jij een echte coca-cola fan? Ga dan overnachten in het Efteling Hotel in de Coca-Cola Suite. De Coca-Cola suite is compleet in het teken van retro, rood en fifties stijl. Natuurlijk staat Coca-Cola koud voor je in de échte Coca-Cola koelkast. Ultiem genieten dus voor de fans!

De Vliegende Hollander Suite

Laat de spannende dromen van je piraatjes uitkomen door te overnachten in het Efteling Hotel in de Vliegende Hollander Suite. Ontdek mysterieuze schatkisten, maak kennis met de woeste wateren en slaap in een echte boot hut.

Doornroosje Suite

Een echte droom die uitkomt is de Doornroosje Suite in het Efteling Hotel. Kom tot rust in het prachtige hemelbed van Doornroosje en neem samen een heerlijk warm bad in het nostalgische badkuip. Ultieme romantiek beleef je in de Doornroosje Suite van het Efteling Hotel.

Fata Morgana Suite

Ervaar ultieme luxe in de tweepersoons Fata Morgana Suite in het Efteling Hotel. Het super-de-luxe ronddraaiende bed in de Fata Morgana Suite is al een beleving op zich. De prachtige lounge harembanken en de super deluxe whirlpool maken je ervaring compleet. De suite die geheel in Oosterse sferen bekleed is, is zeker een aanrader in het Efteling Hotel.

Hans en Grietje Suite

Voor de aller kleintjes is de Hans en Grietje Suite een groot feest. Laat ze gezelig spelen in de poppenhoek en voor het slapen gaan kan er geluisterd worden naar het spannende sprookje. Liggen de kindjes op bed? Dan kunnen papa en mama badderen in de ouderwetse badkuip. Een feest voor iedereen, dat is de Hans en Grietje Suite in het Efteling Hotel!

Roodkapje Suite

Altijd al eens in grootmoeders huisje die in het sprookjesbos te vinden is willen overnachten? De in thema Suite Roodkapje in het Efteling Hotel maak je het mee! De heerlijke open haard, het bed en de Oudhollandse zithoek identiek aan het huisje in het sprookjesbos. De Roodkapje Suite van het Efteling Hotel is compleet veilig, de kindjes hoeven niet bang voor de wolf te zijn!

Sneeuwwitje Suite

Dompel je onder in het sprookje van sneeuwwitje in het Efteling Hotel. In de Sneeuwwitje Suite kom je in de sfeer van het sprookje en de suite is compleet in de stijl van Sneeuwwitje ingericht. De boze heks blijft op veilige afstand zodat je met je gezin heerlijk kan genieten van deze prachtige suite in het Efteling Hotel.

Het Efteling hotel is in comfort overnachten

Buiten deze wonderbaarlijke sprookjes waar je in kunt leven zijn er nog meer suites te vinden in het Efteling Hotel. Geniet van ultieme comfort in de comfort-suites van het Efteling Hotel. Ook zijn er in het Efteling Hotel nog andere thema-suites te vinden. Geniet bijvoorbeeld van de toverkunsten van Pardoes in de Pardoes-Suite in het Efteling Hotel. Wordt gekroond tot een echte koning of koningin in de Koningssuite of breng je verblijf door in ultieme rijkdom in de Vergulde Suite. Het Efteling Hotel biedt veel verschillende mogelijkheden in overnachten waar comfort, luxe en beleving op nummer één staan. Een onvergetelijk verblijf dat is overnachten in het Efteling Hotel wat te vinden is in een van de meest magische pretparken ter wereld!

Het Efteling Hotel biedt meer

Het Efteling Hotel maakt je verblijf (vooral voor de kinderen) compleet door al het live entertainment dat het Efteling Hotel bied. De kinderen staan in de spotlights tijdens het verblijf in het Efteling Hotel. Zo kunnen de kleintjes Pardoes de tovenaar ontmoeten in het Efteling Hotel, ze kunnen feestvieren met DJ Ezel en hun favoriete sprookjesbosbewoners en op de foto met Jokie en Jet.

Wil je nog meer beleven tijdens je verblijf in het Efteling Hotel? Dat kan! Het Efteling Hotel beschikt over verschillende sprookjesachtige diner en buffet mogelijkheden en een bezoekje aan het Efteling Theater is ook zeker een aanrader, waar je 20% op een sprookjesachtige musical krijgt door je verblijf in het Efteling Hotel.

Het overnachten in het Efteling Hotel biedt dus een overspoeling van luxe en sprookjesachtige extra’s. Waar wacht je nog op?!