Een sprookjesachtige overnachting in de Efteling!

efteling bosrijk, efteling overnachten, overnachten efteling, klaas vaak efteling bosrijk, live entertainment eftelingEen overnachting in de Efteling dat is alles wat je wilt na een dag vol met wonderen! Nog even een nachtje genieten van alles wat je hebt meegemaakt én de complete beleving ervaren. En als klap op de vuurpijl: de volgende dag mag je gewoon weer het park in en jouw sprookjes opnieuw beleven, wie wilt dat nou niet overnachten in de Efteling?

Een overnachting in het Efteling hotel of een weekendje in Efteling Bosrijk is iets wat iedereen ooit heeft moeten doen. Slapen in een sprookje in een van de suites van het Efteling Hotel of een nacht spenderen in het spannende vakantiepark Efteling Bosrijk! Een overnachting in het pretpark de Efteling is een heel bijzondere ervaring.

Overnachten in een luxe sprookje

Wil je na een druk dagje in de Efteling heerlijk ontspannen. Heerlijk in een warm (bubbel)bad of in een whirlpool relaxen? Genieten van ultieme comfort in een prachtig bed, heerlijk eten en genieten van live entertainment? Dan ga jij na een dagje vol wonderen overnachten in het Efteling Hotel. Met zijn verschillende suites beleef jij je sprookje naar wens en van luxe en comfort, daar ben je van gegarandeerd. Een heerlijk ontbijt buffet staat op je te wachten en een sprookjesachtig diner kan je er ook zo bij je overnachting in de Efteling bijboeken.

Een overnachting in de Efteling in het Efteling Hotel biedt vele extra’s en je hebt maar liefst een half uur eerder toegang tot het Efteling park. Overnachten in het Efteling Hotel is zeker een aanrader en het kan al vanaf €62,50 per nacht per persoon! Als je overnacht in het Efteling Hotel zit je op loopafstand van het park, je bent dus zo in het Efteling Hotel vol met luxe en je bent weer zo terug in het wonderbaarlijke Efteling park. Een overnachting in de Efteling vol met luxe en sprookjesachtige sensaties, dat is het een overnachting in het Efteling hotel.

Overnachten in het droomachtige bos(rijk)

Een overnachting in de Efteling kan op nogeen andere manier, namelijk in het Efteling Bosrijk. In het Efteling Bosrijk droom je de mooiste dromen. In het prachtige bos langs het Efteling park vind je het Efteling Bosrijk, een vakantiepark waar je een ultieme beleving gaat meemaken tijdens je overnachting in de Efteling. De betoverende entreepoort verwelkomt je dromen al. De gezellige bungalows, vakantiehuisjes en appartementen in Efteling Bosrijk zijn de ultieme plek om te genieten en om tot rust gekomen in combinatie met het wonderbaarlijke Efteling park. Je verblijf en overnachting in Efteling Bosrijk boek je al vanaf €33,- per persoon per dag. Overnachten in een sprookjesbos waar je spannendste dromen tot leven komen, waar je een heerlijke nachtrust hebt en gaat genieten dat is overnachten in de Efteling, in het Efteling bosrijk!

Live entertainment

Tijdens je verblijf en overnachting in het Efteling Bosrijk geniet je alleen al van de fascinerende natuur en de gezellige accommodaties. Buiten de pracht van Efteling Bosrijk staat er ook live entertainment op je te wachten. Ga zo de ontmoeting aan met Klaas Vaak, vlak voor bedtijd verlaat de tovenaar zijn kasteel en vertelt de meest fantastische verhalen aan de kinderen. Met zijn slaappoeder laat hij de dromen van iedereen uitkomen, een gezellige avond en een heerlijke nachtrust zijn kenmerkend aan je bezoek aan Klaas Vaak.

Tijdens je verblijf in Efteling Bosrijk heb je ook de kans om je favoriete bosbewoners te ontmoeten tijdens het heerlijke Bosrijk ontbijt voordat je het Efteling Park gaat bezoeken. Ook is een ontmoeting met de tovenaar Pardoes mogelijk! Een onvergetelijke ervaring ligt je te wachten als je gaat overnachten in het Efteling Bosrijk.

Toegan tot het wonderbaarlijke park

Of je nou gaat overnachten in het Efteling Hotel of het Efteling Bosrijk, de toegang tot het wonderbaarlijke park de Efteling is gratis! Verblijf je één nacht in een van de fascinerende mogelijkheden? Dan mag je twee dagen gratis van de Efteling genieten, verblijf je twee nachten? Dan geniet je drie dagen van het fantastische park en zo door. Een kaartje kopen is dus niet meer nodig! Het overnachten in de Efteling brengt dus mooie voordelen met zich mee.. Laat je dromen werkelijkheid worden en boek je overnachting in de Efteling nu!