De verschillende Efteling kaartjes

efteling kaartje, online efteling ticket, dagje efteling, efteling ticket, albert heijn actie efteling, efteling onlineJe reisje naar de Efteling staat gepland, je hoeft alleen nog maar kaartjes voor dit magische pretpark te kopen. Er zijn veel verschillende kaartjes op de Efteling site aangeboden. Zoals een kaartje voor de Efteling met extraatjes. Je hebt overal acties lopen voor kaartjes voor de Efteling en zelfs op marktplaats kan je ze kopen.

Hoe scoor jij nou het goedkoopste en beste kaartje voor de Efteling? Koop jij het goedkoopste Efteling kaartje of ga jij voor de fijne extra’s? Wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

Online Efteling Tickets

Als je op de website van de Efteling jouw Efteling tickets gaat bestellen ben je sowieso goedkoper uit. Je ontvangt namelijk als je online Efteling kaartjes besteld drie euro korting per persoon!.Er zijn drie verschillende Efteling tickets online verkrijgbaar dit zijn:

  1. Ticket, het normale online Efteling ticket geeft je toegang tot het wonderbaarlijke park en is een lange tijd geld (voor actuele data kijk op de website). Het online ticket voor de Efteling kost 32 euro, wat betekent dat je er plaatselijk in het park 35 euro voor betaald.

  2. Ticket Extra, met het online Efteling ticket heb je gratis toegang tot het magische park en geniet je van fijne extraatjes. Zo krijg je gratis bij je online ticket extra koffie of thee met een heerlijke Efteling muffin. Frites met een snack zitten inclusief het Ticket Extra van de Efteling. Je hebt een half uur eerder toegang tot de Efteling én je krijg 20% korting op een leuke souvenir van de Efteling. En dit allemaal voor maar 42 euro in de online shop van de Efteling, wat wil je nog meer?

  3. Ticket Luxe, wil je nog meer? Dan biedt de wonderbaarlijke wereld van de Efteling uiteraard meer! De ticket luxe van de Efteling bied een hoop fijne extra’s. Geniet van een heerlijke kop Efteling koffie of thee met een smaakvol appelgebakje erbij. Geniet van je ochtend door het park, waar je een half uur eerder toegang tot hebt met het ticket luxe en rond lunchtijd staat er een heerlijke Efteling lunch op je te wachten.

Zet je dag door en hoor jij je maag rommelen? Nou dan heb je geluk, want ook in de avond staat er een wonderbaarlijk diner op je te wachten in de Efteling! En als klap op de vuurpijl krijg je maar liefst 25% korting op een onvergetelijke Efteling souvenir. Een compleet dagje uit voor maar 62 euro op de website van de Efteling.

Koop jij je ticket online dan geniet je van drie euro Efteling korting per persoon, denk dus niet langer na en ga het wonderbaarlijke dagje uit naar de Efteling meemaken!

Albert Heijn Efteling actie

Geef jij niet zoveel om die fantastische extraatjes die de Efteling online biedt? En wil jij gewoon goedkope tickets voor de Efteling bemachtigen? Houd dan de Albert Heijn in de gaten! Onze eigen Albert Heijn heeft namelijk vaak acties rondom de Efteling kaartjes. Tien euro korting per Efteling kaartje is waar jij voor kan sparen. Wil jij dus jouw kaartjes voor de Efteling goedkoop in handen krijgen? Wacht dan nog even af en per vijf euro aan boodschappen krijg jij één Efteling zegeltje én bij vier zegeltjes geniet jij al van 10 euro korting op je Efteling kaartjes.

Wat betekent dit? Deze actie betekent dat jij voor een leuke prijs, een goedkoop Efteling kaartje dus kan genieten van de een dagje vol met wonderen. Maar liefst 25 euro betaal je nog maar voor je goedkope Efteling kaartje!

De Efteling op marktplaats

De Efteling actie van de Albert Heijn loop vaak als een trein, totdat mensen erachter komen dat ze eigenlijk wel héél veel kaartjes hebben gespaard. Ben dus niet bang om even op marktplaats te gaan kijken, want vaak kan je dan nog voor nóg goedkoper een Efteling kaartje bemachtigen. Natuurlijk zitten hier altijd oplichters bij, kijk dus uit bij het kopen van je Efteling kaartje dat je niet bedrogen wordt. Een tip die wij jou meegeven is om de kaartjes te gaan ophalen, je kan ze dan zien voordat je betaald en de garantie op een fantastische dag in de Efteling komt steeds dichterbij!

Tip: maak een checklist voor de Efteling, het is namelijk handig om zelf spullen mee te nemen naar de Efteling