Hotel Titanic Resort en Aquapark

hurghada, egypte, hotel titanic resort en aquaparkHotel Titanic Resort en Aquapark is een geweldig hotel in Hurghada een de Rode Zee van Egypte. Het Hotel Titanic Resort en Aquapark ligt op loopafstand van het Alladin-strand. Hurghada kent veel zonuren en door het woestijnklimaat is het hier het hele jaar door zeer aangenaam. In Hotel Titanic Resort en Aquapark vind je bijna alle denkbare faciliteiten. Hotel Titanic Resort en Aquapark in Hurghada maakt gebruik van de all inclusive formule. In dit artikel zullen wij Hotel Titanic Resort en Aquapark verder toelichten. 

Boek hier deze accommodatie

Aquapark Hotel Titanic Resort

Hotel Titanic Resort en Aquapark staat voornamelijk in het teken van waterplezier. In het Aquapark, welk gratis toegankelijk is voor gasten van het resort, zijn de volgende faciliteiten te vinden:

  • golfzwembad
  • twisterglijbanen
  • wildwaterbanen
  • tsunami slide
  • rafting slide
  • space hole slide
  • flying boats slide

Voor kleine kinderen zijn er aparte zwembaden met verschillende watertoestellen en kleine glijbanen. In Hotel Titanic Resort en Aquapark in Hurghada hoef je je dus nooit vervelen!

Verblijf Hotel Titanic Resort en Aquapark 

Het verblijf in Hotel Titanic Resort en Aquapark in Hurghada is op basis van de all inclusive formule. Ontbijt, laat ontbijt, lunch, diner en laat diner zijn in buffetvorm inbegrepen. Tijdens de maaltijden kan je kiezen uit verschillende dranken. Zo is er koffie, thee, sap, lokale wijn, bier en frisdrank beschikbaar. Verder is er de mogelijkheid om bij het zwembad tussen 12.00 en 16.00 uur te genieten van onder andere pizza’s, hamburgers, hotdogs, shoarma en frietjes. En van 16.00 tot 17.00 uur is er een high tea met taart, cake en andere kleine hapjes. 

Ook vallen de lokale drankjes tussen 9.00 en 00.30 uur onder de all inclusive formule. Bij het zwembad vind je een bar die van 9.00 tot 17.00 uur geopend is. In de lobby een bar die van 9.00 tot 00.30 is geopend. In de bars kan je genieten van onder andere koffie, thee, frisdrank, sap, bier, wijn, rum, whiskey en wodka. 

Kortom, een vakantie in Hotel Titanic Resort en Aquapark in Hurghada is van alle gemakken voorzien!