Hotel Sindbad Aquapark

hurghada, egypte, hotel sindbad aquaparkHotel Sindbad Aquapark is gelegen in Hurghada, Egypte. Het is gesitueerd in een gezellig omgeving, aan de landzijde van een rustige kustweg. Hotel Sindbad Aquapark beschikt over een eigen privéstrand. Dit prachtige strand in Egypte ligt op 350 meter afstand en is gemakkelijk te bereiken. Hotel Sindbad Aquapark is gelegen in het nieuwe centrum van Hurghada, Egypte. Op 3,6 kilometer afstand vind je het centrum Sakkala.

Boek hier deze accommodatie in Hurghada

Kindvriendelijk

Hotel Sindbad Aquapark in Hurghada is een kindvriendelijke accommodatie. Mede door het geweldige aquapark zullen zij zich geen moment vervelen! Het aquapark van Hotel Sindbad Aquapark in Hurghada bezit verschillende glijbanen, in alle soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld een glijbaan in de vorm van een trechter. 

Verder vind je in het aquapark een groot golfslagbad met geleidelijk aflopende bodem, twee zwembaden speciaal voor de kleinere kids waarvan er één een speeltoestel bevat. Voor kinderen dus een waar paradijs en zij zullen zich dan ook geen moment vervelen in Hotel Sindbad Aquapark in Hurghada, Egypte!

Natuurlijk vind je ook twee zwembaden bij het hotel in Hurghada. Daarnaast kan je, zowel in het aquapark als bij de zwembaden bij het hotel genieten van de zon op de ligbedden met matras en parasols.

Ontspannen in Hotel Sindbad Aquapark

Om geheel tot rust te komen tijdens je vakantie in Hotel Sindbad Aquapark in Hurghada, beschikt het hotel ook over een wellnesscenter. Hier vind je onder andere een Finse sauna en een stoombad. Ook kan je hier diverse behandelingen ondergaan, zoals massages, schoonheidsbehandelingen, hot stone massage en shiatsu. 

Sportieve vakantie in Hurghada, Egypte

Toch liever een sportieve vakantie in Hurghada, Egypte? Ook dat kan! In Hotel Sindbad Aquapark vind je namelijk drie gravel tennisbanen, een tafeltennistafel, een bowlingbaan en een volleybalveld. Tevens worden er dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld: 

  • aerobics
  • aquarobics
  • tafeltennis
  • waterpolo
  • beachvolleybal

Verblijf Hotel Sindbad Aquapark

Het verblijf in Hotel Sindbad Aquapark is op basis van half pension of all inclusive. Bij het hotel zijn verschillende bars en restaurants aanwezig. Echter zijn er speciale restaurants voor gasten die op basis van de all inclusive formule verblijven en voor gasten met een half pension. 

Al met al biedt Hotel Sindbad Aquapark je een onvergetelijke vakantie in Hurghada, Egypte!