Hotel Ali Baba Palace

egypte, hurghada, hotel ali baba palaceHotel Ali Baba Palace is een prachtig resort in Hurghada, een populaire badplaats in Egypte. Hotel Ali Baba Palace is geheel gebouwd in de stijl van Ali Baba en de 40 rovers en is hierdoor één van de sfeervolste resorts in Hurghada. Naast een geweldig privéstrand beschikt Hotel Ali Baba Palace over het grootste zwembad van Hurghada! Het verblijf in Hotel Ali Baba Palace is op basis van de all inclusive formule. Dit maakt je verblijf in Hurghada een onvergetelijke ervaring!

Boek hier deze accommodatie

Accommodatie Hotel Ali Baba Palace

Hotel Ali Baba Palace beschikt over het grootste zwembad van Hurghada in Egypte. Het strekt zich uit over bijn de gehele lengte van het resort en oogt als een soort lagune. De sfeervolle aankleding maakt het helemaal af. Zo loopt het water onder bruggetjes door en stroomt het om eilandjes heen. Rondom het zwembad vind je verschillende zonneterrassen met ligbedden met matras en parsol. Ook is er een handdoekenservice beschikbaar. Tevens is er een klein binnenzwembad in Hotel Ali Baba Palace in Hurghada aanwezig. 

Verder beschikt Hotel Ali Baba Palace in Hurghada over een health club met fitness en sauna. Ook zijn er tennisbanen, tafeltennis, minigolf, beachvolleybal en biljart. Zowel overdag als ‘s avonds is er een internationaal animatieteam aanwezig. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de minclub voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ook voor volwassenen worden er zowel ‘s ochtends als ‘s avonds activiteiten georganiseerd.

Kamers in stijl van Ali Baba en de 40 rovers

Hotel Ali Baba Palace in Hurghada, Egypte, bestaat uit een faciliteitengebouw en acht andere gebouwen met daarin de hotelkamers. Ook dit is geheel in de stijl van Ali Baba en de 40 rovers gebouwd. Hotel Ali Baba Palace beschikt over 654 kamers, welke goed zijn verzorgd en ruim en comfortabel zijn ingericht. De kamers zijn voorzien van airconditioning, kluisje, telefoon en televisie. In de badkamer vind je een bad en een toilet. Ook is er een balkon met zitje aanwezig in de kamers van Hotel Ali Baba Palace. Hotel Ali Baba Palace biedt speciale familiekamers aan, welke bestaan uit twee kamers verbonden door een verbindingsdeur. 

All inclusive verblijf

Het verblijf in Hotel Ali Baba Palace in Hurghada is op basis van de all inclusive formule. Het resort beschikt over twee restaurants en drie bars. De all inclusive formule is ook geldig op het strand. Hier vind je namelijk een speciale strandbar van Hotel Ali Baba Palace! Het ontbijt, de lunch en het diner worden geserveerd in buffetvorm. Wil je liever lang uitslapen? Dan is er een speciaal ontbijtbuffet na 10.00 uur. Een verblijf in Hotel Ali Baba Palace in Hurghada, Egypte, zal dan ook aan niets ontbreken!