Hotel Titanic Beach en Aquapark

hurghada, egypte, hotel titanic beach en aquaparkHotel Titanic Beach en Aquapark in de mooie badplaats Hurghada in Egypte is gelegen aan een privéstrand aan de Rode Zee en is voorzien van een prachtig aquapark. Hotel Titanic Beach en Aquapark in Hurghada is een hotel die werkt met de all inclusive formule. De accommodatie bestaat uit oranje-, wit- en geelgekleurde gebouwen. Binnen zijn de gebouwen fraai ingericht met kroonluchters, muurschilderingen en drie koepeldaken. Een prachtige accommodatie dus! Hotel Titanic Beach en Aquapark zullen wij in dit artikel verder toelichten. 

Boek hier je vakantie naar Hurghada

Prachtige locatie

Hotel Titanic Beach en Aquapark in Hurghada, Egypte, ligt aan een privéstrand van 200 meter lang en 40 tot 75 meter breed. Het strand is te bereiken via drie treden of een kleine helling. Het strand bestaat voornamelijk uit zand en fijn grind. Het centrum van Hurghada ligt op 15 kilometer afstand van Hotel Titanic Beach en Aquapark. Het cetrum van Hurghada is vanaf Hotel Titanic Beach en Aquapark te bereiken met een minibus. 

Accommodatie Hotel Titanic Beach en Aquapark

Hotel Titanic Beach en Aquapark in Hurghada is gebouwd in 2007 en in 2010 werd het wellnesscenter bijgebouwd. Je verblijft dus in een redelijk nieuw resort. Hotel Titanic Beach en Aquapark beschikt over 608 kamers. Er zijn tweepersoonskamers, familiekamers, suites, junior suites en een presidential suite. 

Het grote deel van de kamers van Hotel Titanic Beach en Aquapark heeft uitzicht op het Aquapark en een gedeelte heeft uitzicht op zee en het zwembad. Alle kamers van Hotel Titanic Beach en Aquapark zijn netjes ingericht en in alle kamers is airconditioning aanwezig. 

Aquapark Hotel Titanic Beach 

Hotel Titanic Beach Reort en Aquapark in Egypte heeft op het gebied van zwembaden enorm veel te bieden. Er zijn maar liefst drie zwembaden, waarvan twee verwarmbaar. Verder beschikt het aquapark over acht grote waterglijbanen, een golfslagbad en een zwembad met stroomversnelling. Het aquapark van Hotel Titanic Beach en Aquapark is dan ook wel de trekpleister van de accommodatie! Bij een aantal van de zwembaden vind je diverse zwembadterrassen, inclusief handdoekenservice, ligbedden met matrassen, parasols, bijzettafels en zonne- en windschermen. 

Hotel Titanic Beach en Aquapark is netjes verzorgd. Zo vind je rondom de gebouwen en zwembaden een nette begroeiing van de gazons, palmbomen, struiken en bloemperken. 

All inclusive formule

Hotel Titanic Beach en Aquapark maakt gebruik van de all inclusive formule. In het complex vind je diverse restaurants en snackbars. in het hoofdrestaurant worden de maaltijden geserveerd in buffetvorm. Daarnaast vind je ook nog drie à la carte restaurants. Genoeg keuze dus! 

Voor een geheel ontspannen en verzorgde vakantie in Hurghada, Egypte, kies je dus voor Hotel Titanic Beach en Aquapark!