Hotel Hilton Long Beach Resort

hurghada, egypte, hotel hilton beach resortIn Hotel Hilton Long Beach Resort in Hurghada, Egypte kun je in alle luxe van je vakantie genieten! Hotel Hilton Long Beach Resort bevindt zich aan de rand van een prachtig goudgeel strand in Hurghada. Verder is Hotel Hilton Long Beach Resort van alle gemakken voorzien! Hierdoor kan je dus in alle luxe genieten van je vakantie in Hurghada, Egypte! In dit artikel over Hotel Hilton Long Beach Resort beschrijven wij in het kort de accommodatie en de all inclusive formule waarvan zij gebruik maken. 

Boek hier deze luxe accommodatie

Accommodatie Hotel Hilton Long Beach Resort

De kamers in Hotel Hilton Long Beach Resort in Hurghada zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Namelijk:

  • airconditioning
  • televisie
  • telefoon
  • koelkastje
  • kluisje
  • balkon
  • douche of bad
  • toilet
  • föhn

De kamers worden omgeven door de prachtige tuin en hebben deels zeezicht. Per kamer mogen er maximaal twee kinderen tot en met 11 jaar op de kamer bij twee volwassenen. Ook is het mogelijk om een kamer aan te vragen met een verbindingsdeur. Dit is echter wel tegen betaling. Tevens zijn er familiekamers voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen. Deze kamers bevinden zich in een van de bijgebouwen van Hotel Hilton Long Beach Resort in Hurghada. Deze bijgebouwen hebben een eigen zwembad en liggen dichtbij de kidsclub. Ook voor deze kamers geldt een toeslag.

In de grote tuin van Hotel Hilton Long Beach Resort vind je maar liefst zeven prachtige zwembaden. Deze zwembaden zijn met elkaar verbonden door verschillende houten loopbruggen. Rondom de zwembaden van Hotel Hilton Long Beach Resort vind je verschillende zonneterrassen met ligbedden en parasols. Ga je liever naar het strand? Dat kan, want direct aan de tuin grenst een prachtig privéstrand. Alle ingrediënten voor een heerlijk onbezorgde vakantie.

All inclusive formule

Het verblijf in Hotel Hilton Long Beach Resort is op basis van de all inclusive formule. Tijdens het all inclusive verblijf in Hotel Hilton Long Beach Resort in Hurghada zijn verschillende maaltijden, snacks en drankjes inbegrepen. Zo mag je tijdens het all inclusive verblijf in Hotel Hilton Long Beach Resort genieten van het ontbijt, speciale ochtendsnacks, lunch, heerlijke middagsnacks, diner en natuurlijk avondsnacks! Ook zijn alle non-alcoholische dranken inbegrepen en lokale alcoholische dranken. 

Maar de all inclusive formule houdt meer in dan alleen onbeperkt eten en drinken. Zo mag je in Hotel Hilton Long Beach Resort dagelijks één uur gebruik maken van verschillende sportfaciliteiten. Zoals tennis, squash, tafeltennis, minigolf en biljart. 

Kies voor Hotel Hilton Long Beach Resort in Hurghada, Egypte voor een onvergetelijke vakantie!