Hotel Giftun Azur Beach Resort

hurghada, egypte, hotel giftun azur beach resortHotel Giftun Azur Beach Resort is gelegen in de Egyptische badplaats Hurghada. Hotel Giftun Azur Beach Resort in Hurghada is een ruim en comfortabel hotel, omringd door een prachtige tuin. In Hotel Giftun Azur Beach Resort hangt een aangename en ontspannen sfeer. Hurghada is dé plek voor een zonnige, zorgeloze vakantie en bij Hotel Giftun Azur Beach Resort zit je op de juiste plek! In dit artikel beschrijven wij kort wat je allemaal kan verwachten van een heerlijke zonvakantie in Hotel Giftun Azur Beach Resort in Hurghada, Egypte.

Boek hier je vakantie naar Hotel Giftun Azur Beach Resort

Privéstrand Hotel Giftun Azur Beach Resort

Hotel Giftun Azur Beach Resort is een resort gelegen bij de Rode Zee van Egypte. Het hotel beschikt over zijn eigen strand, met vele mogelijkheden voor watersport en uitstekende verzorging. Hotel Giftun Azur Beach Resort in Hurghada, Egypte ligt slechts op 3 kilometer afstand van het vliegveld en op ongeveer 8 kilometer afstand van het centrum van Hurghada. Hotel Giftun Azur Beach Resort heeft hierdoor een geweldige liggen.

Als je over het privéstrand van Hotel Giftun Azur Beach Resort wandelt, zie je meteen dat het hotel veel mogelijkheden biedt voor activiteiten in de zee en verschillende watersporten. Zo zie je regelmatig windsurfers voorbij varen en een eindje verderop zie je weer mensen die aan het snorkelen zijn. Genoeg te doen dus, in Hotel Giftun Azur Beach Resort!

Accommodatie

Heerlijk ontspannen doe je aan het grote zwembad van Hotel Giftun Azur Resort in Hurghada, Egypte. In het midden van het zwembad vind je een klein eiland, waar je heerlijk kan genieten van de zon. Het creëert het gevoel van een eigen privé eiland! Rondom het zwembad vind je ligbedden en parasols. Optimaal genieten dus!

In de kamers van Hotel Giftun Azur Beach Resort in Hurghada, Egypte is gebruik gemaakt van vrolijke, warme kleuren. In totaal telt Hotel Giftun Azur Beach Resort 522 kamers, waarvan 25 suites, 130 kamers en 367 bungalows. De kamers zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

  • airconditioning
  • televisie
  • telefoon
  • bagagerek
  • minibar
  • bad of douche
  • föhn

Ook vind je in elke kamer een balkon of terras, waar je kan genieten van het prachtige uitzicht!

Verblijf Hotel Giftun Azur Beach Resort

Het verblijf in Hotel Giftun Azur Beach Resort in Hurghada is op basis van de all inclusive formule. In het hoofdrestaurant worden dagelijks themabuffetten verzorgd. In en rond Hotel Giftun Azur Beach Resort vind je verschillende restaurants en bars. Hier kan je heerlijk genieten met een hapje en een drankje. Zo heb een pizzeria: La Piazetta, een Aziatisch restaurant, en tussendoor kan je genieten van een drankje in een van de verschillende bars. Zo heb je de beachbar, de Roxy bar, de terrasbar en de zwembadbar. 

Verschillende maaltijden zijn bij de all inclusive formule inbegrepen. Zo is er een ontbijt in buffetvorm, een speciaal licht ontbijt voor de uitslapers, lunch in buffetvorm en diner in buffetvorm. Naast deze vier maaltijden kan je ‘s middags ook nog genieten van verschillende snacks en een high tea! Verder kan je als gast van Hotel Giftun Azur Beach Resort van 9.00 uur tot 24.00 uur genieten van zowel lokale alocholische dranken als non-alcoholische dranken.