Hotel Dana Beach Resort

hurghada, egypte, hotel dana beach resortHotel Dana Beach Resort bevindt zich in Hurghada. Een prachtige badplaats in Egypte aan de Rode Zee. Hotel Dana Beach Resort in een prachtig 5-sterren hotel in Egypte. Hier vind je alles op het gebied van service, kwaliteit en comfort. Hotel Dana Beach Resort in Hurghada, Egypte is ruim opgezet en heeft een geweldige locatie met uitzicht op de Rode Zee van Egypte. Tevens is het hotel zeer kindvriendelijk. En omdat de all inclusive formule van toepassing is bij Hotel Dana Beach Resort, hoef je nergens meer naar om te kijken. 

Boek hier het 5-sterren hotel Dana Beach Resort

Accommodatie Hotel Dana Beach Resort

Hotel Dana Beach Resort in Hurghada, Egypte wordt omring door een prachtige tuin met daarin een enorm aquapark met diverse zwembaden, glijbanen en speciale baden en waterspeeltoestellen voor de kleinere kinderen. Rondom deze zwembaden vind je genoeg ligbedden en parasols, zodat je heerlijk kan relaxen terwijl de kids zich vermaken in het aquapark. 

Tevens is Hotel Dana Beach Resort gelegen aan een aangelegde zoutwaterlagune. Vanaf Hotel Dana Beach Resort is het mogelijk om gratis de oversteek te maken naar het strand van Hurghada met de watertaxi. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om met de waterfiets te gaan! In Hotel Dana Beach Resort zal je je niet vervelen! Er is namelijk genoeg te doen voor iedereen. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende sporten uitoefenen, dansles volgen en kameelrijden. Hotel Dana Beach Resort is dus een geschikt hotel in Hurghada, Egypte voor jong en oud!

All inclusive formule

Het verblijf in Dana Beach Resort is op basis van de welbekende all inclusive formule. In Hotel Dana Beach Resort in Hurghada, Egypte kan je genieten van de vele geweldige eetgelegenheden. Zo vind je in het hoofdrestaurant dalijks internationale buffetten. Daarnaast heb je de keuze uit een Mediterraans, een Duits en een Italiaans restaurant. Het Aziatische restaurant in Hotel Dana Beach Resort is heel bijzonder. Het bevindt zich namelijk in een echte drakenboot! 

Natuurlijk zijn er ook genoeg mogelijkheden om gezellig een drankje te drinken. Zo zijn er maar liefst 10 bars in Hotel Dana Beach Resort. Een van de bars is de Sunset Bar, met een geweldig uitzicht! Maar je hebt ook de Piano Bar, met sfeervolle muziek. In het Columbus Café vind je een waanzinnig groot assortiment in koffie en thee. Hotel Dana Beach Resort in Hurghada heeft heel veel te bieden! Dus voor een onvergetelijke vakantie in Hurghada, Egypte, kies je voor Hotel Dana Beach Resort!