Welke kleding voor een citytrip?

kleding citytripWanneer je een citytrip boekt, dan wil je er natuurlijk fijne kleding dragen die lekker zit en geschikt is voor het weer. Tijdens een citytrip loop je namelijk veel buiten om diverse bezienswaardigheden te zien. Het is dan prettig dat je kleding draagt die lekker zit en schoenen hebt waar je een goed stuk mee kan wandelen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je je lekker voelt in de kleding. Daarom geven wij een aantal handige tips voor het kiezen van de kleding voor een citytrip.

Handige tips

Hier volgen een aantal tips die je daarbij uitstekend kunnen helpen. Goede schoenen, veel shirtjes en niet teveel broeken. Bij een citytrip horen natuurlijk comfortabele schoenen. Vaak maak je lange wandelingen door de stad en dan is het fijn wanneer je geen blaren krijgt. Neem ook altijd meer shirtjes mee dan broeken. Een jeans van bijvoorbeeld YLFL loopt het makkelijkste tijdens een citytrip. Niemand in de stad heeft namelijk door dat je er meerdere dagen verblijft, waardoor je broeken gemakkelijk meerdere dagen kunt dragen. En wanneer er droog weer voorspelt is, dan heb je echt niet meer dan 2 of 3 broeken nodig in je koffer. Dat scheelt ook weer een hoop ruimte!

Warme kleding en een net setje voor een exclusieve avond

Tijdens een citytrip kan het natuurlijk ook koud zijn. De meeste citytrips worden namelijk geboekt in de maanden september tot en met december. Zorg daarom ook altijd voor één of twee warme truien. Ook een sjaal mag niet vergeten worden! Daarnaast ben je misschien van plan om ook een concert of voorstelling te bezoeken. Dan is het prettig wanneer je één net setje bij je hebt, zoals bijvoorbeeld een jurkje voor de vrouwen en één set nette kleding voor de man.

De juiste kleding en benodigdheden voor je kinderen

Wanneer je kinderen mee gaan tijdens de citytrip, zorg er dan voor dat de kleding voldoet aan de kledingvoorschriften die hierboven staan. Kinderkleding voor een citytrip moet bestaan uit warme kleding, een sjaal of muts, wanten, goede wandelschoenen en meerdere shirtjes.

Wanneer je kinderen klein zijn, is het belangrijk om voldoende luiers en toiletspullen mee te nemen en een wandelwagen.