De leukste pretparken in Nederland

pretparken nederland, de efteling, top zes pretparken nederland,Prekparken in Nederland zijn één van de gezelligste dingen voor een dagje uit met het gezin, vrienden en vriendinnen of je lover. Een heerlijke dag vertoeven in de verschillende pretparken in Nederland, lekkere snacks eten en alle achtbanen uitproberen. Nederland biedt een hoop verschillende pretparken met ieder zijn eigen ding. Er zijn veel verschillende pretparken in Nederland, misschien wel té veel om uit te kiezen daarom hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

De top zes pretparken in Nederland

Wil je graag een dagje weg in Nederland? Dan zijn een van de fantastische perparken in Nederland zeker een aanrader! Wij hebben de top zes pretparken in Nederland voor jou opgesteld en er zit voor ieder wat wils bij!

De Efteling 

De nummer één van pretparken in Nederland is natuurlijk de Efteling. Het pretpark van Nederland dat wonderen waar maakt. De sprookjesachtige wereld die je terug vind in dit pretpark in Nederland is een kinderdroom. Je komt terecht in een wereld waar sprookjes tot leven komen, je kunt genieten van spannende, prachtige en leuke attracties, een heerlijk hapje eten in de Efteling restaurants, pardoes ontmoeten, en genieten van sprookjesachtige shows. Om je bezoek aan dit pretpark in Nederland compleet te maken overnacht je in het Efteling Hotel.

Walibi Holland

Het pretpark van Nederland voor de échte daredevils. Kick jij op spanning en sensatie? Dan is dit het pretpark in Nederland waar je heen moet: Walibi Holland. Met de vetste achtbanen, de wildste attracties en toffe festivals beleef jij een volle ervaring. De snelste en engste attracties vind je in dit pretpark in Nederland, maar ben gerust voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven!

Pretpark Drievliet 

Pretpark Drievliet is een van de pretparken in Nederland waar jij moet zijn geweest. Het pretpark in Nederland gelegen in Den Haag waar van alles te doen is voor jong en oud. Ga voor de snelle achtbanen waarvan de Formule X binnen twee seconden op 70 kilometer per uur zit. Neem een bezoekje aan verschillende shows en voor de kleintjes zijn er speciale attracties te vinden in dit pretpark Drievliet in Nederland!

Pretpark Duinrel 

Duinrell, daar kikker je van op! Het familie pretpark in Nederland dat heel het jaar open is. Maak je dagje uit in een van de pretparken in Nederland met een overnachting. Duinrell wat te vinden is middenin een prachtige natuur heeft veel te bieden. Van spannende achtbanen tot een prachtig glijbanenparadijs (het Tikbad). Het familie pretpark van Nederland, dat is Duinrell.

Plopsa Indoor Coevorden 

Het pretpark in Nederland speciaal voor de kleintjes, dat is Plopsa Indoor Coevorden. Een vrij nieuw park wat pas geopend is in 2010. Tijdens je bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden kunnen de kleintjes kennis maken met al hun favoriete studio 100 figuren zoals Samson & Gert, Kabouter Plop, K3, Mega Mindy en Bumba. Een dag vol genieten met het gezin!

Toverland in Zaventem 

Ben voor een dag tovenaar in het pretpark in Nederland: Toverland in Zaventem. Beleef een magische dag dat gekroond is als beste attractiepark van Nederland in 2014 door ZOOver. De verschillende landen waaruit dit perpark in Nederland bestaat uit een magische beleving. Elk ‘land’ heeft zijn eigen charme en ieder zijn eigen magische attracties en bijpassende restaurants. Ga voor een dag vol met magie met de hele famlie naar Toverland in Zaventem, een van de pretparken die je in Nederland niet mag overslaan!