Handbagage bij Ryanair

handbagage ryanairVoor een korte vakantie volstaat meestal een koffertje handbagage. Daarbij is het wel van belang dat je de handbagegeregels kent, over wat je wel en niet mee mag nemen in het vliegtuig. Deze staan doorgaans op je ticket van Ryanair vermeld. Wij zullen ze nogmaals voor je opsommen zodat je zeker weet dat jouw handbagage aan deze regels voldoet.

Koop online een koffer!

Handbagage Ryanair

Een van die regels is dat je bij Ryanair slechts één stuk handbagage mag meenemen. Voor een extra tas van de tax-free shop moet je dus bijbetalen. Ryanair geeft aan dat deze maatregel is genomen omdat mensen te veel tassen als handbagage meenamen. De overige regels gaan o.a. over inhoud, gewicht, en afmetingen. Handbagage Ryanair mag maximaal 10 kg. wegen, en daarbij ben je gebonden aan maximale koffer afmetingen bij ryanair, nl. 55 x 40 x 20 cm. Bij de handbagage Ryanair worden hierop geen uitzonderingen gemaakt. Dus laat je niet verrassen, en bekijk de regels voor vertrek.

Als je op vakantie gaat, duikt steevast de vraag op: wat moet ik meenemen?Of je nu lang op vakantie gaat, of kort, je moet wel zorgen dat je de juiste spullen bij je hebt. Dus kan het handig zijn om daarvoor een vakantie inpaklijst te maken.