Hotel Kipriotis Hippocrates Palace

kos-stad, kos, griekenland, hotel kipriotis hippocrates palaceHotel Kipriotis Hippocrates Palace, een mooi 4-sterren hotel gelegen in het populaire Griekse stadje Kos-Stad. Zonnen op het strand, winkelen in het gezellige centrum en eten bij één van de vele gezellige restaurantjes. Alles is mogelijk in Kos-Stad en Hotel Kipriotis Hippocrates Palace heeft alles wat je zoekt! In Hotel Kipriotis Hippocrates Palce verblijf je vlakbij het strand en met het openbaar vervoer is het centrum van Kos-Stad gemakkelijk te bereiken. 

Boek hier dit prachtige hotel

Accommodatie Hotel Kipriotis Hippocrates Palace

Hotel Kipriotis Hippocrates Palace is een ruim hotel gelegen vlakbij het strand van Psaldi, op zo’n 325 meter afstand. In de directe omgeving van het hotel vind je genoeg winkeltjes voor je dagelijkse boodschappen. Voor wat meer keuze reis je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het centrum van Kos-Stad, zo’n vier kilometer verderop. 

Tijdens je vakantie in Hotel Kipriotis Hippocrates Palace hoef je je nooit te vervelen, er is genoeg te doen in het hotel. Zo is er een tennisbaan, kan je er fitnessen maar zijn er ook genoeg mogelijkheden om lekker te ontspannen. Kom heerlijk tot rust in de Finse sauna of op het terras bij het buitenzwembad. Hier kan je heerlijk relaxen op een ligbed onder een parasol. Neem af en toe een duik in het prachtige zwembad. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo is er een speciaal kinderbad, maar zijn er ook verschillende speeltoestellen in de speeltuin te vinden. 

Kamers Hotel Kipriotis Hippocrates Palace

De kamers in Hotel Kipriotis Hippocrates Palace in Kos-Stad zijn comfortabel en ruim ingericht. Het hotel beschikt over driepersoonskamers en familiekamers. Alle kamers zijn goed onderhouden en worden regelmatig schoongemaakt. Gedurende bepaalde dagdelen is het mogelijk om de airconditioning te gebruiken. Verder is er bewaking bij het hotel aanwezig en worden er fietsen en auto’s verhuurd. Kortom, in Hotel Kipriotis Hippocrates Palace geniet je van een heerlijke vakantie op het prachtige Griekse eiland Kos.