Aparthotel Kosta Palace

kos-stad, kos, griekenland, aparthotel kosta palaceAparthotel Kosta Palace is een populair 3-sterren hotel in Kos-Stad op het Griekse eiland Kos. Aparthotel Kosta Palace is al jarenlang één van de best bezochte accommodaties van Kos-Stad. Kos-Stad is een prachtig stadje in Griekenland met heerlijke stranden en prachtige bezienswaardigheden. Aparthotel Kosta Palace ligt direct aan de haven en de boulevard en vanuit het hotel heb je dan ook een prachtig uitzicht over de haven met traditionele houten bootjes. Het strand vind je op slechts 50 meter afstand van Aparthotel Kosta Palace en ook het centrum van Kos-Stad bevindt zich op loopafstand van het hotel.

Boek hier deze prachtige accommodatie

Accommodatie Aparthotel Kosta Palace

Door de ideale ligging is Aparthotel Kosta Palace een geweldige accommodatie voor een heerlijke vakantie in Kos-Stad. Verder is Aparthotel Kosta Palace in Griekenland een ruim opgezet hotel. Bij binnenkomst kom je in de lobby waar je tevens de receptie vindt. Bij de receptie word je vriendelijk te woord gestaan en kan je terecht voor kluisjes en wekservice. Op het dak van Aparthotel Kosta Palace vind je het zwembad met apart kinderbad. Rondom de baden vind je ligbedden en parasols. Hier kan je even heerlijk genieten in alle rust. 

Kamers Aparthotel Kosta Palace

Aparthotel Kosta Palace is in 2001 gebouwd en dus een relatief nieuw hotel. In totaal beschikt het hotel over 164 kamers en appartementen. Alle kamers zijn netjes en comfortabel ingericht en beschikken over een aantal standaardfaciliteiten, namelijk:

  • airconditioning
  • televisie
  • telefoon
  • koelkastje
  • douche
  • bad
  • toilet
  • föhn

Tevens is er een terras of balkon met zitje aanwezig bij alle kamers in Aparthotel Kosta Palace.

De tweekamerappartementen beschikken over dezelfde faciliteiten als de kamers van Aparthotel Kosta Palace, maar beschikken over een aparte woon- en slaapkamer en hebben een kleine keuken met koelkast, magnetron en oven. 

In Aparthotel Kosta Palace in Kos-Stad kom je even helemaal tot rust. Met een prachtig uitzicht over de oude haven, waan je je even in een sprookje. Een vakantie in Aparthotel Kosta Palace is dan ook een geweldige keuze als je op zoek bent naar zowel een actieve als ontspannende vakantie in het prachtige Kos-Stad!