Appartement Artemis

appartement artemis, kos, kos-stad, griekenlandAppartement Artemis is een populair 4-sterren appartementencomplex in Kos-Stad, gelegen op het Griekse eiland Kos. Kos-Stad is een kleine Griekse stad waar veel te beleven is. Zo vind je er vele prachtige stranden, maar ook genoeg bezienswaardigheden, bijvoorbeeld uit de Romeinse tijd. In Appartement Artemis in Kos-Stad zal je je geen moment vervelen. Appartement Artemis is een ruim en comfortabel appartementencomplex en is van alle gemakken voorzien. 

Appartement Artemis in Kos-Stad heeft een centrale ligging. Zo is het appartementencomplex direct gelegen aan het strand. Ook het centrum van Kos-Stad vind je op loopafstand van het complex, namelijk op 500 meter afstand. In het gezellige centrum van Kos-Stad vind je verschillende winkeltjes, maar ook gezellige restaurants en bars. 

Boek hier deze accommodatie

Accommodatie Appartement Artemis

Appartement Artemis is een ruim opgezet hotel en is in 2001 geheel gerenoveerd en wordt voor de zomer van 2015 nogmaals geheel gerenoveerd, zodat de gasten in alle luxe van hun vakantie kunnen genieten in dit prachtige complex. Bij binnenkomst kom je terecht in de ruime lobby, waar je tevens ook de receptie vindt. Bij de receptie word je vriendelijk geholpen door personeel wat zowel Engels als Duits spreekt. In de lobby kan je ook heerlijk relaxen in de lounge met televisie. Bij de minisupermarkt in Appartement Artemis kan je terecht voor de nodige boodschappen. 

In de mooi aangelegde groene tuin van Appartement Artemis in Kos-Stad vind je één zwembad met apart kinderbad. Tevens bevindt er zich een whirlpool bij de buitenbaden. Rondom de baden beschikken de gasten over ligbedden en parasols. Zo kan je heerlijk genieten van je vakantie in Appartement Artemis in Kos-Stad, Griekenland

Actieviteiten Appartement Artemis

In Appartement Artemis in Kos-Stad zal je je geen moment vervelen. Het complex is dan ook geschikt voor jong en oud. Er zijn genoeg activiteiten in Appartement Artemis. Zo beschikt het complex over een fitnessruimte en kan je er darten, volleyballen en jeu de boules spelen. In juli en augustus is er kinderanimatie voor de kids. Het entertainmentteam spreekt zowel Engels als Nederlands. 

Kortom, in Appartement Artemis in Kos-Stad, Griekenland zal je je geen moment vervelen. Een heerlijke zonvakantie, of juist een actieve vakantie? Bij Appartement Artemis ben je aan het juiste adres voor alle vakanties!