Aparthotel Pelagos

aparthotel pelagos, kos-stad, griekenlandAparthotel Pelagos is een mooi en rustig gelegen 4-sterren hotel in Kos-Stad, een populaire badplaats op het Griekse eiland Kos. Aparthotel Pelagos ligt direct aan zee, net buiten Kos-Stad. De appartementen zijn van verschillende grootte en zijn zeer geschikt om met familie of vrienden op vakantie te gaan. Aparthotel Pelagos is een geweldige accommodatie voor jong en oud! Geniet dus van een heerlijke vakantie op het prachtige eiland Kos in Aparthotel Pelagos.

Accommodatie Aparthotel Pelagos

Aparthotel Pelagos ligt aan de noordkust van het Griekse eiland Kos aan het strand van Lambi. Op 2,5 kilometer afstand vind je het centrum Kos-Stad, wat gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. De afstand naar het centrum van de moderne wijk Lambi is 1,4 kilometer. In de directe omgeving vind je echter genoeg kleine winkeltjes en gezellige restaurantjes, waar je de benodigde spullen kan halen.

Aparthotel Pelagos in Kos-Stad is een verzorgd hotel en tijdens je vakantie in Aparthotel Pelagos ontbreekt het je aan niets. Zo vind je bij het hotel een werkelijk prachtig zwembad met een jacuzzi en over het zwembad loopt een rustiek bruggetje. Het zwembad van Aparthotel Pelagos bevindt zich in de prachtig groene tuin van het hotel. Je vind hier palmbomen en de mooiste bloemen en planten. Rondom het zwembad kan je genieten van het weer op het zonneterras. Hier kan je gratis gebruik maken van ligbedden en parasols.

Kamers Aparthotel Pelagos

Aparthotel Pelagos in Kos-Stad beschikt over een hoofdgebouw en zes bijgebouwen, waar de appartementen zich bevinden. In totaal beschikt Aparthotel Pelagos over 100 appartementen, waarvan het grootste deel éénkamerappartementen zijn. Echter zijn er ook twee- en driekamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een aantal standaard faciliteiten, zoals:

  • airconditioning
  • televisie
  • keuken
  • douche of bad
  • toilet
  • föhn
  • balkon met zitje

Alle appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht, waardoor je optimaal kan genieten van een heerlijke vakantie in Kos-Stad in Griekenland.