Aankomsttijden Schiphol

Het is handig om de Schiphol aankomsttijden te weten wanneer je bijvoorbeeld iemand moet ophalen op Schiphol. Wanneer het vliegtuig vertraging heeft, kun je dit van te voren zien bij de aankomsttijden Schiphol. Op deze manier voorkom je dat je bijvoorbeeld een paar uur voor niks op de luchthaven staat wanneer je iemand op moet halen je kan eenvoudig online de live aankomsttijden volgen online.

Aankomsttijden schiphol

Schiphol aankomstijden

Ook wanneer je iemand wil verrassen is het handig om de Schiphol aankomsttijden te weten. Je hoeft dan niet aan de desbetreffende persoon te vragen wat zijn aankomsttijd op Schiphol is, deze kun je zelf opzoeken.

Wij helpen je in dit artikel bij hoe je deze eenvoudig kan vinden maar ook ingeval van wijzigingen netjes en direct geïnformeerd kan worden.

Actuele Schiphol aankomsttijden

Verder is het mogelijk om actuele vluchtinformatie van alle vluchten van- en naar Schiphol te zien. Hier staan de vertrek- en aankomsttijden van alle vluchten van- en naar Schiphol vermeld. Dit is erg handig om in de gaten te houden wanneer je wilt weten wanneer een bepaald vliegtuig aankomt op de luchthaven. Van alle vliegtuigmaatschappijen staat het compleet en overzichtelijk vermeld.

Zo hebben we een overzicht van de belangrijkste aankomsten tijden op Schiphol van onder andere de volgende airlines:

  • KLM aankomsttijden op schiphol
  • Ryanair reis en vertrektijden
  • Easyjet schiphol aanverwante informatie

Ook is het mogelijk om deze actuele vluchtinformatie van Schiphol in de gaten te houden via Teletekst. Alle vertrek- en aankomsttijden van alle vluchten Schiphol staan op Teletekst vermeld.

Vertragingen en informatie

Wanneer je de arrival tijden van vliegtuigen wil wij houden dan zijn er naast Teletekst en de informatie op de website van Schiphol ook een aantal APP’s voor bijvoorbeeld Iphone en Android toestellen beschikbaar die je meer informatie geven over de aankomstgegevens van vliegtuigen. Deze app’s kunnen je push notifications geven wanneer een vlucht vertraagd is of juist iets eerder aankomt. Ook is het mogelijk om via SMS op de hoogte gebracht te worden over eventuele wijzigingen van het vlucht schema. Het is daarom handig dat wanneer je familie of vrienden moet ophalen op het vliegveld je dit soort diensten gebruikt zodat je niet extreem lang hoeft te wachten.

Op Schiphol zijn dagelijks diverse aankomsten van dezelfde vluchtnummers, controleer daarom altijd erg goed wat de tijd ongeveer is dat de vlucht zou moeten aankomen. Bijvoorbeeld lijn diensten tussen steden als Londen en Amsterdam hebben vaak gelijke vluchtnummer terwijl ze soms 4 of 6 keer op een dag  vliegen. De aankomsten kunnen dan vaker voorkomen op een dag.

Op Schiphol zelf

Wanneer je op Schiphol bent is het niet altijd even eenvoudig om snel de juiste informatie te vinden over de aankomsttijden van vluchten. Toch zijn er makkelijke tools en speciale boorden die je direct kunnen informeren.

De volgende middelen heeft Schiphol beschikbaar om de aankomsttijden te vinden:

  • De beeldschermen in de vertrek en aankomst hal
  • Schermen met informatie wanneer je uit de trein komt (meer over met de trein naar schiphol)
  • Schermen met vluchttijden direct bij de Arrival area
  • Website met actuele informatie over de inkomende vluchten
  • Diverse app’s die je direct informeren
  • SMS diensten
  • In de parkeergarages op Schiphol

Live aankomsttijden

Bekijk hieronder de live aankomsttijden op Schiphol selecteer een specifieke tijd of een specifieke vlucht om op de hoogte te blijven van de meest actuele gegeven.