Easyjet

EasyjetOp vakantie met Easyjet? Bij Easyjet boek je goedkope vliegtickets naar verschillende populaire vakantiebestemmingen. Met de vliegtuigmaatschappij Easyjet kun je vele budgetvluchten boeken en gebruik maken van veel aanbiedingen. Want zeg nou zelf, wie is er nou niet op zoek naar de goedkoopste vliegtickets?

Bagage bij Easyjet

Wanneer je met Easyjet op vakantie gaat, is het verstandig om te weten hoeveel bagage je mee mag nemen in het vliegtuig. Zo is het toegestaan om per persoon 3 stuks incheckbagage mee te nemen. Er geldt echter wel een toeslag per stuk incheckbagage. Je mag tot 20 kilogram per stuk incheckbagage meenemen, tegen betaling is het mogelijk om maximaal 32 kilogram mee te nemen. Wanneer je meer bagage mee wilt nemen met Easyjet is het verstandig om dit vooraf online te regelen, dit is goedkoper dan wanneer je dit op de luchthaven zelf moet regelen.

Qua handbagage bij Easyjet is het toegestaan om per persoon één stuk handbagage mee te nemen binnen de maximale toegestane afmetingen: 50x40x20 cm. Wanneer je een groter stuk handbagage meeneemt kan het zijn dat deze op volle vluchten alsnog ingecheckt moet worden.

Inchecken met Easyjet

Wanneer je op vliegvakantie gaat met Easyjet is het mogelijk om via de website van Easyjet online in te checken. Online inchecken wordt steeds vaker gedaan en is erg handig. Om online in te kunnen checken heb je een boekingsreferentie nodig en meestal is online inchecken vanaf 30 dagen tot 2 uur voorafgaand aan de vertrektijd mogelijk.

Online inchecken is gratis en erg handig. Je kunt via de website van Easyjet gemakkelijk en snel online inchecken. Wanneer je online incheckt kun je zelf kiezen waar je zit in het vliegtuig. Vergeet niet om je instapkaart en die van je reisgenoten uit te printen wanneer je online ingecheckt hebt met Easyjet!