Adres Schiphol

Met het vliegtuig op vakantie vanaf Schiphol? Wanneer je met het vliegtuig vertrekt vanaf Schiphol naar je vakantiebestemming moet je zorgen dat je samen met je medereizigers en bagage op Schiphol komt. Veel mensen zoeken hier een BOB voor die hen naar de luchthaven van Schiphol brengt en ophaalt.

Adres Schiphol

Wanneer je naar Schiphol gaat met de auto is het belangrijk dat je weet welk adres je in je navigatiesysteem in moet voeren. Wanneer je met de auto naar Schiphol rijdt is dit het adres dat je in moet voeren in je navigatiesysteem:
Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

Met de trein naar Schiphol

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet met de auto naar Schiphol reist, maar met de trein. Het is vaak erg gemakkelijk om met de trein naar Schiphol te reizen. Wanneer je met de trein naar Schiphol reist, is het adres van Schiphol niet belangrijk.

Het is erg gemakkelijk om met de trein naar Schiphol te reizen. Het treinstation Schiphol ligt namelijk recht onder de luchtahven van Schiphol. Via Schiphol Plaza kun je direct naar de vertrek- en aankomsthallen van Schiphol lopen vanuit de trein.