Met de auto naar Schiphol

auto schiphol parkerenWe houden er allemaal van om op vakantie te gaan. Steeds vaker gaan we verder weg op vakantie en dan het liefst met het vliegtuig. Hoe we vroeger nog achter in de auto gepropt zaten met drie tassen vol speelgoed tussen de benen, zo moeten we ons nu houden aan de verplichte 20 kilogram ruimbagage en 5 kilogram handbagage.

Reserveer direct

Met jonge kinderen op vakantie gaan met het vliegtuig is vaak een hele klus. Toch kiezen steeds meer gezinnen voor deze optie, omdat er altijd wel leuke aanbiedingen te vinden zijn voor gezinnen. Maar hoe ga je dan naar Schiphol als je met het hele gezin op vakantie gaat met het vliegtuig?

Parkeren op Schiphol

Met je kinderen door middel van openbaar vervoer naar Schiphol reizen, dat klinkt niet echt als muziek in de oren. Je hebt naast je kinderen namelijk ook nog je bagage en die van je kinderen die je mee moet sjouwen. Het klinkt daarom een stuk aannemelijker om met de auto naar Schiphol te reizen. Wel moet je dan weten waar je de auto kunt parkeren.

Je kunt de auto bij Schiphol op verschillende plaatsen parkeren. Schiphol biedt veel parkeerplaatsen in en om de luchthaven aan. Wanneer je een stuk van Schiphol je auto parkeert, is het mogelijk om met behulp van een shuttlebus naar de terminal te reizen. Deze shuttlebussen worden vaak gratis aangeboden door de parkeerplaats waar je de auto parkeert.

Verschillende parkeerplaatsen Schiphol

Gelukkig heeft Schiphol verschillende parkeerplaatsen waar je de auto kunt parkeren. Denk aan lang- of kortparkeren. Tevens zijn bijna alle parkeerplaatsen bij Schiphol vooraf al te reserveren, wat erg handig is omdat je dan zeker weet dat er plaats is.

Verder worden de meeste parkeerplaatsen bij Schiphol 24/7 bewaakt. Zo weet je zeker dat je, wanneer je weer land in Nederland, nooit voor onaangename verrassingen komt te staan als je naar huis gaat rijden.

Reserveer direct