Visum Cambodja

visum cambodjaVoor een reis naar Cambodja heb je een visum nodig. Maar hoe gaat dat nou eigenlijk, een visum aanvragen? Op internet vind je diverse aanbieders van een visum voor Cambodja, maar je ziet overal verschillende prijzen. Echter is het aanvragen van een visum voor Cambodja erg gemakkelijk. Wij vertellen je alles over het aanvragen van een visum voor Cambodja. Zo kun jij onbezorgd gaan genieten van je reis naar Cambodja!

Visum bij grensovergang

Het aanvragen van een visum voor Cambodja is eigenlijk erg gemakkelijk. Voor sommige landen moet je voor je aan de reis begint al een visum aanvragen. Echter kun je het visum voor Cambodja gewoon ter plekke aanvragen. Voor ongeveer 20 US dollar kun je een toeristenvisum kopen bij aankomst. Dit visum voor Cambodja is 30 dagen geldig. 

Visum online aanvragen

Wil je liever goed voorbereid op reis gaan en je visum voor Cambodja van te voren regelen? Dan kun je er voor kiezen om je visum voor Cambodja van te voren aan te vragen. Online vind je diverse aanbieders van een visum voor Cambodja. Kijk goed naar deze aanbieders en vergelijk ze met elkaar. Zo vind je gemakkelijk een betrouwbaar en betaalbaar visum voor jouw reis naar Cambodja!

Geldigheid paspoort

Wanneer je een reis gaat maken naar Cambodja is het belangrijk dat je paspoort nog geldig is. Zoals in veel andere landen moet je paspoort in Cambodja nog zes maanden na je vertrek geldig zijn. Daarnaast is het handig om twee extra pasfoto’s bij je te hebben wanneer je naar Cambodja reist.