Visum Nepal

visum nepalEen visum voor Nepal heb je nodig wanneer je op reis gaat naar Nepal. Wanneer je op reis gaat naar Nepal wil je dit zo goed mogelijk geregeld hebben. Een visum is een van de belangrijkste dingen die je moet regelen wanneer je op reis gaat. Zonder het juiste visum kom je het land niet binnen. Wij vertellen je daarom alles over het aanvragen van een visum voor Nepal. Zo kun je zonder zorgen genieten van je reis naar Nepal!

Verschillende visums

Alle toeristen die naar Nepal reizen hebben een visum nodig om het land binnen te komen. Wanneer je een visum voor Nepal wilt regelen kun je kiezen uit verschillende visums. Het hangt hierbij af van de duur van je verblijf in Nepal. Het is belangrijk om het juiste visum aan te vragen wanneer je naar Nepal gaat. 

Prijzen visum Nepal

De prijs voor een visum voor Nepal hangt af van het soort visum dat je neemt. Zo betaal je ongeveer 5 Amerikaanse dollars voor een visum voor Nepal van één dag, voor 15 dagen betaal je 25 dollar, voor 30 dagen 40 dollar en voor een visum tot 90 dagen betaal je 100 dollar. Bedenk je dus goed hoelang je in Nepal wilt blijven. Zo kan je het visum kiezen wat bij jouw reis past en betaal je nooit te veel. 

Visum Nepal aanvragen

Er zijn verschillende manieren om een visum voor Nepal aan te vragen. Zo kun je bijvoorbeeld een visum voor Nepal aanvragen wanneer je aan komt in het land. Dit is mogelijk op de luchthaven van Kathmandu en op de meeste grensovergangen. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om voorafgaande aan je reis naar Nepal je visum voor Nepal te regelen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is. In Nederland kun je een visum voor Nepal aanvragen bij het Nepalese Consulaat in Amsterdam.